Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:50
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: MMCodd Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
MMCodd KKS-1966
Attack Tactiek 442norma09.2021
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 54.3
matig Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Karakuş passt de bal met de wreef. Dilqəmov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boruciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruciak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Liturgista de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roça neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Roça kopt de bal weg. Daar is Polders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roça bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders is nu in balbezit. Polders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Karakuş rent richting de bal. Karakuş passt de bal met de wreef. Boruciak heeft problemen om de bal te vangen. Boruciak haalt uit met een fantastische trap. Ziontkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:1

10e minuut.
Dilqəmov met een sublieme pass. Karakuş met een sublieme pass. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak haalt uit met een fantastische trap. Ziontkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:2

13e minuut.
Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak passt de bal met de wreef. Dilqəmov met een sublieme pass. Polders rent richting de bal. Polders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:3

14e minuut.
Roça verovert de bal door een tackle van achteren. Roça probeert naar een medespeler te passen. Polders is nu in balbezit. Klungelig pakt Polders de bal. Polders haalt uit met een fantastische trap. Ziontkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gioitta passt de bal met de wreef. Roça bereikt de bal nog maar net als eerste. Roça passt de bal in één keer door. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Liturgista geeft de bal voor. Pajusaar kopt de bal weg. Boruciak rent richting de bal. Boruciak schiet op doel. Ziontkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Karakuş passt de bal zonder na te denken. Boruciak rent richting de bal. Boruciak passt de bal zonder na te denken. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:4

26e minuut.
Dilqəmov rent richting de bal. Dilqəmov passt de bal in één keer door. Boruciak rent richting de bal. Boruciak schiet op doel. Ziontkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:5

28e minuut.
Ziontkowski probeert naar een medespeler te passen. Walicki is nu in balbezit. Karakuş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karakuş krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Karakuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakuş passt de bal zonder na te denken. Daar is Liturgista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polders is nu in balbezit. Polders schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziontkowski trapt de bal weg van het doel. Musialik kopt de bal weg. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:6

30e minuut.
Gioitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioitta probeert naar een medespeler te passen. Karakuş speelt de bal door. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Karakuş met een snelle inworp. Dilqəmov rent richting de bal. Dilqəmov geeft de bal voor. Polders is nu in balbezit. Polders schiet op doel. Paal! Ziontkowski bokst de bal weg. Daar is Liturgista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:7

33e minuut.
Polders rent richting de bal. De bal rolt over de achterlijn. Ziontkowski trapt de bal weg van het doel. Karakuş kopt de bal weg. Boruciak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Polders is nu in balbezit. Roça is nu in balbezit. Polders rent richting de bal. Dilqəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilqəmov draait met de bal, schiet en ... Ziontkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roça neemt de hoekschop. Boruciak rent richting de bal. Boruciak schiet op doel. Ziontkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:8

37e minuut.
Polders heeft problemen om de bal te vangen. Dilqəmov probeert naar een medespeler te passen. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Polders rent richting de bal. Polders schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:9

41e minuut.
Dilqəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilqəmov passt de bal in één keer door. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak schiet op doel. Ziontkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:10

42e minuut.
Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilqəmov onderschept slim de pass. Dilqəmov speelt de bal door. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Karakuş kan de bal niet met de borst controleren. Karakuş speelt de bal door. Polders rent richting de bal. Polders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:11

45e minuut.
Polders is nu in balbezit. Boruciak rent richting de bal. Polders is nu in balbezit. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMCodd 91%, KKS-1966 9%.
MMCodd - KKS-1966 0:11

47e minuut.
Boruciak passt de bal met de wreef. Roça bereikt de bal nog maar net als eerste. Roça passt de bal zonder na te denken. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boruciak geeft een lange en hoge pass. Polders is nu in balbezit. Polders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Boruciak controleert de bal met de borst. Dilqəmov met een sublieme pass. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:12

51e minuut.
Gumiński met een snelle inworp. Roça met een sublieme pass. Polders is nu in balbezit. Polders draait met de bal, schiet en ... Ziontkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:13

54e minuut.
Dilqəmov speelt de bal door. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak probeert naar een medespeler te passen. Polders rent richting de bal. Polders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:14

56e minuut.
Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajusaar verovert de bal door een tackle van achteren. Pajusaar geeft de bal voor. Polders is nu in balbezit. Polders haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Pajusaar de bal. Pajusaar passt de bal in één keer door. Polders is nu in balbezit. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:15

60e minuut.
Karakuş geeft de bal voor. Liturgista kopt de bal weg. Pajusaar geeft een lange en hoge pass. Polders rent richting de bal. Polders schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Żuk kopt de bal weg. Karakuş heeft problemen om de bal te vangen. Karakuş passt de bal in één keer door. Boruciak rent richting de bal. Boruciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Roça de bal. Roça geeft een lange en hoge pass. Lewalski is nu in balbezit. Karakuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakuş geeft een hoge lob. Ziontkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Roça probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polders de bal. Dilqəmov met een sublieme pass. Boruciak rent richting de bal. Boruciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roça verovert de bal door een tackle van achteren. Roça speelt de bal door. Polders heeft problemen om de bal te vangen. Polders haalt uit met een fantastische trap. Ziontkowski bokst de bal weg. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Roça probeert naar een medespeler te passen. Daar is Polders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polders haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pajusaar probeert naar een medespeler te passen. Polders is nu in balbezit. Polders passt de bal zonder na te denken. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Gioitta met een snelle inworp. Karakuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakuş geeft een hoge lob. Liturgista kopt de bal weg. Ziontkowski bokst de bal weg.

71e minuut.
Kurzak rent richting de bal. Musialik verovert de bal door een tackle van achteren. Musialik geeft een hoge lob. Boruciak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:16

74e minuut.
Roça onderschept slim de pass. Roça met een sublieme pass. Polders is nu in balbezit. Polders schiet op doel. Ziontkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:17

78e minuut.
Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders verovert de bal door een tackle van achteren. Polders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:18

80e minuut.
Klungelig pakt Roça de bal. Roça speelt de bal door. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders schiet op doel. Ziontkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:19

82e minuut.
Pajusaar met een sublieme pass. Karakuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakuş passt de bal zonder na te denken. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders passt de bal met de wreef. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Ziontkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:20

87e minuut.
Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak speelt de bal door. Polders heeft problemen om de bal te vangen. Polders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:21

88e minuut.
Gioitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioitta geeft de bal voor. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Dilqəmov rent richting de bal. Dilqəmov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:22

90e minuut.
Dilqəmov heeft problemen om de bal te vangen. Dilqəmov passt de bal met de wreef. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak schiet op doel. Ziontkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - KKS-1966 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMCodd 87%, KKS-1966 13%.
MMCodd - KKS-1966 0:23