Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Łoś Łosiowe Błota Edson Team
TAKTYKA Tactiek Ronaldyno v4
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 49.2
zwak Schieten zeer goed
matig Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Bierut geeft de bal voor. Krzysztyński met een sublieme pass. Kurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała verovert de bal door een tackle van achteren. Bugała geeft een lange en hoge pass. Jaśkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Tejeda passt de bal met de wreef. Sivrice heeft problemen om de bal te vangen. Bierut probeert naar een medespeler te passen. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Thomet passt de bal met de wreef. Kuraś is nu in balbezit. Bugała onderschept slim de pass. Bugała draait met de bal, schiet en ... Jaśkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Edson Team 0:1

9e minuut.
Sivrice is nu in balbezit. Kabel onderschept slim de pass. Bugała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kabel kan niet meer verder spelen. Chorabik komt het veld opgelopen. Kuraś zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mąka kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Klungelig pakt Tejeda de bal. Tejeda passt de bal in één keer door. Kuraś is nu in balbezit. Bugała onderschept slim de pass. Bugała schiet op doel. Jaśkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bugała passt de bal zonder na te denken. Sivrice is nu in balbezit. Sivrice passt de bal in één keer door. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sica is nu in balbezit. Sica geeft een hoge lob. Sivrice kopt de bal weg. Bugała rent richting de bal. Bugała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Edson Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Łoś Łosiowe Błota 53%, Edson Team 47%.
KP Łoś Łosiowe Błota - Edson Team 0:2

59e minuut.
Miauczyński met de inworp. Tejeda rent richting de bal. Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Bierut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierut geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tejeda rent richting de bal. Tejeda passt de bal in één keer door. Bierut met een sublieme pass. Bugała is nu in balbezit. Bugała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bugała is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Edson Team 0:3

73e minuut.
Tejeda geeft een lange en hoge pass. Sivrice kopt de bal weg. Bugała rent richting de bal. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Jaśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Edson Team 0:4

80e minuut.
Bugała kopt de bal weg. Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczak onderschept slim de pass. Bierut rent richting de bal. Bierut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Thomet de bal onder controle te krijgen. Bierut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierut met een sublieme pass. Tejeda rent richting de bal. Tejeda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bugała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Edson Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Łoś Łosiowe Błota 64%, Edson Team 36%.
KP Łoś Łosiowe Błota - Edson Team 0:5