Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS TrippleTor ::: Viking Football Club :::
cz cz 2 Tactiek ARMANI GO
48% Balbezit 52%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.2 gemiddelde waardering 62.6
adequate Schieten incredible
average Passen formidable
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Bodurov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Witek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lass probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:1

6e minuut.
Palatyan met een sublieme pass. Bodurov is nu in balbezit. Bodurov passt de bal met de wreef. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:2

7e minuut.
Kotlarczyk probeert naar een medespeler te passen. Bodurov is nu in balbezit. Cucovaz rent richting de bal. Bodurov verovert de bal door een tackle van achteren. Bodurov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Małysa is nu in balbezit. Małysa geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seniuk neemt de hoekschop. Grzebinoga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Grzebinoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa passt de bal in één keer door. Grzebinoga heeft problemen om de bal te vangen. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ... Smyczyński bokst de bal weg. Witek heeft problemen om de bal te vangen. Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodurov verovert de bal door een tackle van achteren. Bodurov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:3

14e minuut.
Belen speelt de bal door. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk probeert naar een medespeler te passen. Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodurov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Seniuk met een sublieme pass. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodurov rent richting de bal. Bodurov draait met de bal, schiet en ... Smyczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:4

23e minuut.
Porzucek rent richting de bal. Lass verovert de bal door een tackle van achteren. Lass met een sublieme pass. Klungelig pakt Bodurov de bal. Bodurov draait met de bal, schiet en ... Smyczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Belen onderschept slim de pass. Lass rent richting de bal. Lass passt de bal in één keer door. Daar is Grzebinoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzebinoga schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Smyczyński speelt de bal door. Palatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palatyan probeert naar een medespeler te passen. Bodurov rent richting de bal. Bodurov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Palatyan geeft een lange en hoge pass. Seniuk rent richting de bal. Seniuk geeft een hoge lob. Bodurov krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Bankov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Louvaris onderschept slim de pass. Klungelig pakt Louvaris de bal. Louvaris speelt de bal door. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga schiet op doel. Smyczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:5

33e minuut.
Małysa met een sublieme pass. Bodurov heeft problemen om de bal te vangen. Małysa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bodurov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bodurov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Małysa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rolhion kopt de bal weg. Palatyan speelt de bal door. Lass geeft de bal voor. Grzebinoga springt en kopt de bal. Smyczyński bokst de bal weg.

35e minuut.
Seniuk met een sublieme pass. Bodurov rent richting de bal. Wilczan is nu in balbezit. Bodurov verovert de bal door een tackle van achteren. Bodurov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kotlarczyk geeft een hoge lob. Lass speelt de bal door. Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodurov haalt uit met een fantastische trap. Smyczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:6

42e minuut.
Rolhion geeft een lange en hoge pass. Grzebinoga kopt de bal weg. Klungelig pakt Witek de bal. Bodurov rent richting de bal. Bodurov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Palatyan speelt de bal door. Bodurov heeft problemen om de bal te vangen. Bodurov speelt de bal door. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ... Smyczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS TrippleTor 83%, ::: Viking Football Club ::: 17%.
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:6

46e minuut.
Simães komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kurpiewski kopt de bal weg. Palatyan rent richting de bal. Palatyan passt de bal zonder na te denken. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lass probeert naar een medespeler te passen. Seniuk met een sublieme pass. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães verovert de bal door een tackle van achteren. Simães draait met de bal, schiet en ... Paal! Porzucek rent richting de bal. Lass verovert de bal door een tackle van achteren. Lass geeft een lange en hoge pass. Simães maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:7

61e minuut.
Palatyan passt de bal met de wreef. Lass bereikt de bal nog maar net als eerste. Lass met een sublieme pass. Simães is nu in balbezit. Simães schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makay komt het veld opgelopen. Smyczyński trapt de bal weg van het doel. Palatyan probeert naar een medespeler te passen. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Klungelig pakt Kancia de bal. Palatyan rent richting de bal. Palatyan speelt de bal door. Bodurov is nu in balbezit. Bodurov schiet op doel. Smyczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simães rent richting de bal. Simães draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk passt de bal zonder na te denken. Makay is nu in balbezit. Makay geeft de bal voor. Bodurov krijgt zijn hoofd ertegen. Smyczyński bokst de bal weg.

66e minuut.
Belen geeft de bal voor. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk passt de bal zonder na te denken. Bodurov rent richting de bal. Simães rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:8

67e minuut.
Codrescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rolhion kopt de bal weg. Makay geeft de bal voor. Simães probeert de bal met de borst te controleren. Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodurov draait met de bal, schiet en ... Smyczyński bokst de bal weg. Simães is nu in balbezit. Simães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:9

75e minuut.
Bodurov is nu in balbezit. Bodurov probeert naar een medespeler te passen. Simães rent richting de bal. Simães haalt uit met een fantastische trap. Smyczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:10

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stoian komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Makay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santiago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papagno komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Stoian verovert de bal door een tackle van achteren. Bankov speelt de bal door. Makay probeert naar een medespeler te passen. Simães is nu in balbezit. Simães draait met de bal, schiet en ... Smyczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Małysa probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Codrescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stoian krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Małysa geeft een hoge lob. Papagno controleert de bal met de borst. Papagno passt de bal in één keer door. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães draait met de bal, schiet en ... Smyczyński bokst de bal weg. Bankov heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

84e minuut.
Makay bereikt de bal nog maar net als eerste. Makay geeft de bal voor. Daar is Bankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoian is nu in balbezit. Stoian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:11

85e minuut.
Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Stoian rent richting de bal. Stoian geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simães de bal. Simães draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simães is nu in balbezit. Simães draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Makay rent richting de bal. Makay passt de bal zonder na te denken. Simães rent richting de bal. Simães haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:12

88e minuut.
Kotlarczyk speelt de bal door. Cucovaz is nu in balbezit. Stoian onderschept slim de pass. Stoian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS TrippleTor 77%, ::: Viking Football Club ::: 23%.
KS TrippleTor - ::: Viking Football Club ::: 0:13