Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P23 GORNIK ZABRZE wygra_sedzia
TG99 Tactiek 433m
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.3 gemiddelde waardering 53.4
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Guzmán Torres rent richting de bal. Krecikowski rent richting de bal. Guzmán Torres onderschept slim de pass. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Guzmán Torres met een sublieme pass. Chkareuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen draait met de bal, schiet en ... Imbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:1

15e minuut.
Guzmán Torres geeft de bal voor. Motta speelt de bal door. Antczak verovert de bal door een tackle van achteren. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen schiet op doel. Imbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Mayer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krecikowski met de inworp. Burkay probeert de bal met de borst te controleren. Burkay schiet op doel. Zagłoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dzieniszewski passt de bal zonder na te denken. Mayer geeft een hoge lob. Nousiainen kopt de bal weg. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chkareuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkareuli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:2

24e minuut.
Kohl rent richting de bal. Kohl geeft de bal voor. Nousiainen kopt de bal weg. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Imbert bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kohl zal de hoekschop nemen. Chkareuli krijgt zijn hoofd ertegen. Imbert bokst de bal weg. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:3

26e minuut.
Guzmán Torres rent richting de bal. Guzmán Torres geeft een hoge lob. Klungelig pakt Motta de bal. Chkareuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkareuli schiet op doel. Imbert bokst de bal weg.

32e minuut.
Kohl met een sublieme pass. Chkareuli rent richting de bal. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen draait met de bal, schiet en ... Imbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:4

35e minuut.
Motta passt de bal zonder na te denken. Guzmán Torres probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chkareuli rent richting de bal. Chkareuli draait met de bal, schiet en ... Imbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Antczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:5

37e minuut.
Chkareuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkareuli is nu in balbezit. Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kohl is nu in balbezit. Kohl passt de bal in één keer door. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap. Imbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:6

41e minuut.
Guzmán Torres geeft de bal voor. Imbert probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Burkay de bal. Burkay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 68%, wygra_sedzia 32%.
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:6

47e minuut.
Cebula rent richting de bal. Cebula speelt de bal door. Guzmán Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán Torres geeft de bal voor. Motta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Wańkowicz probeert de bal aan de voet te houden. Kohl geeft een hoge lob. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:7

50e minuut.
Czapnik met een sublieme pass. Guzmán Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán Torres geeft een lange en hoge pass. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap. Imbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Motta controleert de bal met de borst. Motta geeft de bal voor. Guzmán Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:8

58e minuut.
Devan rent richting de bal. Kohl rent richting de bal. Kohl met een sublieme pass. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guzmán Torres geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chkareuli springt en kopt de bal. Imbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mniś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chkareuli is nu in balbezit. Chkareuli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:9

60e minuut.
Krecikowski is nu in balbezit. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen passt de bal zonder na te denken. Chkareuli rent richting de bal. Chkareuli draait met de bal, schiet en ... Imbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kohl rent richting de bal. Kohl passt de bal in één keer door. Motta rent richting de bal. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:10

67e minuut.
Guzmán Torres passt de bal met de wreef. Kohl is nu in balbezit. Kohl speelt de bal door. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chkareuli heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz met een sublieme pass. Czapnik rent richting de bal. Kohl verovert de bal door een tackle van achteren. Kohl geeft de bal voor. Imbert bokst de bal weg. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo geeft een lange en hoge pass. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen onderschept slim de pass. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Wańkowicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mayer de bal onder controle te krijgen. Mayer passt de bal zonder na te denken. Burkay rent richting de bal. Burkay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Carissimo geeft een lange en hoge pass. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta passt de bal met de wreef. Chkareuli rent richting de bal. Chkareuli haalt uit met een fantastische trap. Imbert bokst de bal weg. Motta kopt de bal weg. Daar is Mniś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chkareuli is nu in balbezit. Chkareuli haalt uit met een fantastische trap. Imbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 59%, wygra_sedzia 41%.
P23 GORNIK ZABRZE - wygra_sedzia 0:10