Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madritisa MOTO JELCZ OŁAWA
TRENING Tactiek RedDevils
48% Balbezit 52%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 64
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 61.3
weak Schieten brilliant
average Passen excellent
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Guasca geeft een lange en hoge pass. Sadłowski heeft problemen om de bal te vangen. Týrl speelt de bal door. Ilchev heeft problemen om de bal te vangen. Ilchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:1

5e minuut.
Guasca passt de bal met de wreef. Rasulo probeert de bal aan de voet te houden. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk geeft een hoge lob. Týrl springt en kopt de bal. Paliakudi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Petrutis onderschept slim de pass. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk speelt de bal door. Týrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Týrl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:2

7e minuut.
Schroyen kopt de bal weg. Týrl heeft problemen om de bal te vangen. Týrl probeert naar een medespeler te passen. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Divín is nu in balbezit. Guasca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Divín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Büyükburç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Týrl rent richting de bal. Týrl draait met de bal, schiet en ... Paliakudi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Molina passt de bal met de wreef. Ilchev probeert de bal aan de voet te houden. Týrl is nu in balbezit. Týrl schiet op doel. Paliakudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:3

13e minuut.
Zeba met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal in één keer door. Ilchev rent richting de bal. Ilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:4

16e minuut.
Petrutis speelt de bal door. Týrl is nu in balbezit. Týrl heeft problemen om de bal te vangen. Týrl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:5

17e minuut.
Týrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Týrl geeft een hoge lob. Ilchev rent richting de bal. Ilchev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Týrl maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paliakudi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paliakudi probeert naar een medespeler te passen. Harasimczuk speelt de bal door. Daar is Týrl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Týrl haalt uit met een fantastische trap. Paliakudi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:6

20e minuut.
Bosman rent richting de bal. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ilchev de bal. Ilchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev schiet op doel. Paliakudi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ilchev is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Molina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilchev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Molęda met een harde bal richting middenveld. Týrl kopt de bal weg. Ilchev rent richting de bal. Ilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:7

24e minuut.
Klungelig pakt Petrutis de bal. Petrutis speelt de bal door. Roldán Freire is nu in balbezit. Týrl onderschept slim de pass. Týrl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:8

28e minuut.
Guasca speelt de bal door. Harasimczuk speelt de bal door. Týrl kan de bal niet met de borst controleren. Týrl draait met de bal, schiet en ... Paliakudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:9

29e minuut.
Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Pachel met een sublieme pass. Ilchev rent richting de bal. Ilchev haalt uit met een fantastische trap. Paliakudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:10

32e minuut.
Pachel heeft problemen om de bal te vangen. Pachel geeft een lange en hoge pass. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev schiet op doel. Paliakudi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:11

36e minuut.
Harasimczuk met de inworp. Sadłowski rent richting de bal. Týrl onderschept slim de pass. Týrl haalt uit met een fantastische trap. Paliakudi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:12

36e minuut.
Szczęch speelt de bal door. Petrutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrutis passt de bal in één keer door. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:13

37e minuut.
Petrutis met een sublieme pass. Zajączkowski is nu in balbezit. Zajączkowski passt de bal in één keer door. Týrl rent richting de bal. Týrl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:14

39e minuut.
Inworp. Harasimczuk met de inworp. Týrl is nu in balbezit. Týrl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:15

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guasca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Týrl met een sublieme pass. Daar is Ilchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilchev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:16

42e minuut.
Týrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Týrl met een sublieme pass. Ilchev is nu in balbezit. Týrl rent richting de bal. Týrl draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Schroyen met een sublieme pass. Molina rent richting de bal. Molina probeert naar een medespeler te passen. Ilchev rent richting de bal. Ilchev draait met de bal, schiet en ... Paliakudi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Molina zal de hoekschop nemen. Týrl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ilchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:17

44e minuut.
Inworp. Harasimczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Týrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Týrl draait met de bal, schiet en ... Paliakudi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madritisa 95%, MOTO JELCZ OŁAWA 5%.
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:18

47e minuut.
Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina speelt de bal door. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:19

49e minuut.
Molina probeert naar een medespeler te passen. Paliakudi speelt de bal door. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:20

52e minuut.
Molina rent richting de bal. Molina speelt de bal door. Týrl rent richting de bal. Týrl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:21

54e minuut.
Týrl rent richting de bal. Týrl probeert naar een medespeler te passen. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev schiet op doel. Paliakudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:22

55e minuut.
Sadłowski speelt de bal door. Zajączkowski rent richting de bal. Zajączkowski passt de bal met de wreef. Týrl rent richting de bal. Týrl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Týrl verovert de bal door een tackle van achteren. Týrl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:23

59e minuut.
Schroyen probeert naar een medespeler te passen. Molina speelt de bal door. Ilchev rent richting de bal. Ilchev schiet op doel. Paliakudi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:24

60e minuut.
Guasca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Týrl probeert naar een medespeler te passen. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:25

61e minuut.
Týrl is nu in balbezit. Týrl passt de bal met de wreef. Ilchev rent richting de bal. Ilchev haalt uit met een fantastische trap. Paliakudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Pachel is nu in balbezit. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilchev de bal. Ilchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev haalt uit met een fantastische trap. Paliakudi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Amić bereikt de bal nog maar net als eerste. Amić passt de bal in één keer door. Týrl is nu in balbezit. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Schroyen onderschept slim de pass. Schroyen speelt de bal door. Ilchev heeft problemen om de bal te vangen. Ilchev haalt uit met een fantastische trap. Paliakudi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Týrl is nu in balbezit. Týrl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:26

70e minuut.
Büyükburç geeft de bal voor. Týrl kopt de bal weg. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev schiet op doel. Paliakudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:27

71e minuut.
Týrl onderschept slim de pass. Týrl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ilchev de bal. Ilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:28

72e minuut.
Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda geeft een hoge lob. Týrl kopt de bal weg. Daar is Ilchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Týrl is nu in balbezit. Týrl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:29

74e minuut.
Týrl passt de bal in één keer door. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Guasca met een sublieme pass. Ilchev rent richting de bal. Ilchev draait met de bal, schiet en ... Paliakudi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Týrl probeert naar een medespeler te passen. Molina speelt de bal door. Ilchev rent richting de bal. Ilchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:30

77e minuut.
Petrutis onderschept slim de pass. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Molina met een sublieme pass. Ilchev rent richting de bal. Ilchev draait met de bal, schiet en ... Paliakudi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev speelt de bal door. Týrl is nu in balbezit. Týrl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Schroyen met een sublieme pass. Molina speelt de bal door. Ilchev heeft problemen om de bal te vangen. Ilchev schiet op doel. Paliakudi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:31

81e minuut.
Petrutis probeert naar een medespeler te passen. Divín heeft problemen om de bal te vangen. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç geeft de bal voor. Ilchev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:32

83e minuut.
Harasimczuk met de inworp. Sadłowski is nu in balbezit. Týrl verovert de bal door een tackle van achteren. Týrl draait met de bal, schiet en ... Paliakudi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:33

85e minuut.
Szczęch is nu in balbezit. Schroyen verovert de bal door een tackle van achteren. Schroyen probeert naar een medespeler te passen. Týrl rent richting de bal. Týrl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:34

86e minuut.
Týrl rent richting de bal. Týrl passt de bal met de wreef. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev draait met de bal, schiet en ... Paliakudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk passt de bal in één keer door. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev haalt uit met een fantastische trap. Paliakudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:35

90e minuut.
Pachel is nu in balbezit. Pachel speelt de bal door. Týrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Týrl is nu in balbezit. Týrl haalt uit met een fantastische trap. Paliakudi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madritisa 92%, MOTO JELCZ OŁAWA 8%.
Madritisa - MOTO JELCZ OŁAWA 0:35