Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Koszyce Wielkie Domik Tuchola
11_2023 Tactiek 433 moja
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 50.2
average Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Magyari geeft een hoge lob. Weler heeft problemen om de bal te vangen. Biaduń speelt de bal door. Rybarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Rybarczyk passt de bal met de wreef. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca passt de bal in één keer door. Rybarczyk is nu in balbezit. Rybarczyk draait met de bal, schiet en ... Strangi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Toderaşca de bal. Maestro is nu in balbezit. Maestro passt de bal in één keer door. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hanacsek geeft een hoge lob. Toderaşca kopt de bal weg. Biaduń probeert naar een medespeler te passen. Maestro kan de bal niet met de borst controleren. Maestro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Domik Tuchola 0:1

13e minuut.
Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń met een sublieme pass. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca geeft een hoge lob. Hanacsek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Domik Tuchola 0:2

20e minuut.
Rybarczyk is nu in balbezit. Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro draait met de bal, schiet en ... Strangi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Rybarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strangi bokst de bal weg.

22e minuut.
Molka rent richting de bal. Molka geeft de bal voor. Weler heeft problemen om de bal te vangen. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hanacsek speelt de bal door. Biaduń speelt de bal door. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Maestro rent richting de bal. Maestro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Toderaşca de bal. Toderaşca passt de bal met de wreef. Hanacsek rent richting de bal. Hanacsek geeft de bal voor. Maestro krijgt zijn hoofd ertegen. Strangi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Biaduń probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca heeft problemen om de bal te vangen. Toderaşca geeft een hoge lob. Maestro is nu in balbezit. Maestro haalt uit met een fantastische trap. Strangi bokst de bal weg. Rybarczyk is nu in balbezit. Rybarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Domik Tuchola 0:3

39e minuut.
Magyari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanacsek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanacsek probeert naar een medespeler te passen. Rybarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Maestro rent richting de bal. Maestro passt de bal met de wreef. Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybarczyk onderschept slim de pass. Rybarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Strangi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Koszyce Wielkie 87%, Domik Tuchola 13%.
FC_Koszyce Wielkie - Domik Tuchola 0:3

49e minuut.
Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca met een sublieme pass. Maestro is nu in balbezit. Maestro draait met de bal, schiet en ... Strangi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rybarczyk passt de bal zonder na te denken. Biaduń controleert de bal met de borst. Biaduń probeert naar een medespeler te passen. Maestro is nu in balbezit. Maestro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Magyari met een sublieme pass. Królicki rent richting de bal. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Domik Tuchola 0:4

55e minuut.
Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magyari. Biaduń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponichter komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Biaduń probeert naar een medespeler te passen. Hanacsek speelt de bal door. Maestro is nu in balbezit. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vugrinec is nu in balbezit. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Domik Tuchola 0:5

69e minuut.
Vugrinec rent richting de bal. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca geeft een lange en hoge pass. Maestro rent richting de bal. Maestro schiet op doel. Strangi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hanacsek met een sublieme pass. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń passt de bal in één keer door. Rybarczyk rent richting de bal. Rybarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Magyari verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń onderschept slim de pass. Biaduń geeft een hoge lob. Maestro rent richting de bal. Maestro schiet op doel. Paal! Strangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Hanacsek met een sublieme pass. Biaduń speelt de bal door. Maestro rent richting de bal. Maestro schiet op doel. Strangi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Domik Tuchola 0:6

73e minuut.
Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponichter verovert de bal door een tackle van achteren. Ponichter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maestro de bal. Maestro haalt uit met een fantastische trap. Strangi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Strangi niet meer kan verder spelen. Raiciu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rybarczyk passt de bal zonder na te denken. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń geeft een lange en hoge pass. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Domik Tuchola 0:7

81e minuut.
Biaduń speelt de bal door. Toderaşca heeft problemen om de bal te vangen. Rybář rent richting de bal. Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kardynał onderschept slim de pass. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń probeert naar een medespeler te passen. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Toderaşca heeft problemen om de bal te vangen. Toderaşca geeft een lange en hoge pass. Kardynał heeft problemen om de bal te vangen. Maestro is nu in balbezit. Maestro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Koszyce Wielkie 88%, Domik Tuchola 12%.
FC_Koszyce Wielkie - Domik Tuchola 0:7