Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSSiuwaks FC Kryry
smioechu Tactiek tren speeda nowa
53% Balbezit 47%
13% Spel op eigen helft 87%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 67
goed Schieten solide
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Plesca heeft problemen om de bal te vangen. Plesca speelt de bal door. Nistor rent richting de bal. Nistor draait met de bal, schiet en ... Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - FC Kryry 1:0

4e minuut.
Cramer is nu in balbezit. Małocha onderschept slim de pass. Plesca speelt de bal door. Nistor rent richting de bal. Nistor haalt uit met een fantastische trap. Habuczki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Spiteri Lucas speelt de bal door. Stemmer rent richting de bal. Stemmer probeert naar een medespeler te passen. Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistor draait met de bal, schiet en ... Habuczki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plesca is nu in balbezit. Plesca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bychowiec speelt de bal door. Plesca kan de bal niet met de borst controleren. Nistor rent richting de bal. Nistor haalt uit met een fantastische trap. Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - FC Kryry 2:0

13e minuut.
Spiteri Lucas passt de bal in één keer door. Mycek verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nistor de bal. Nistor draait met de bal, schiet en ... Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - FC Kryry 3:0

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spiteri Lucas zal de hoekschop nemen. Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mycek is nu in balbezit. Plesca onderschept slim de pass. Plesca speelt de bal door. Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bychowiec onderschept slim de pass. Bychowiec probeert naar een medespeler te passen. Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistor haalt uit met een fantastische trap. Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Plesca rent richting de bal. Plesca probeert naar een medespeler te passen. Nistor is nu in balbezit. Nistor schiet op doel. Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - FC Kryry 4:0

27e minuut.
Daar is Tanasilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanasilović geeft de bal voor. Bychowiec probeert naar een medespeler te passen. Pazurkiewicz rent richting de bal. Pazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Szewczuk probeert naar een medespeler te passen. Pazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Nistor rent richting de bal. Nistor haalt uit met een fantastische trap. Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - FC Kryry 5:0

34e minuut.
Spiteri Lucas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bychowiec speelt de bal door. Nistor rent richting de bal. Nistor draait met de bal, schiet en ... Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - FC Kryry 6:0

44e minuut.
Pazurkiewicz is nu in balbezit. Pazurkiewicz met een sublieme pass. Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - FC Kryry 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSSiuwaks 12%, FC Kryry 88%.
KSSiuwaks - FC Kryry 7:0

46e minuut.
Cramer kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiteri Lucas met de inworp. Bychowiec met een sublieme pass. Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bychowiec kopt de bal weg. Nistor kan de bal niet met de borst controleren. Nistor met een sublieme pass. Plesca is nu in balbezit. Plesca schiet op doel. Habuczki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - FC Kryry 8:0

62e minuut.
Plesca passt de bal met de wreef. Stemmer is nu in balbezit. Stemmer probeert naar een medespeler te passen. Nistor rent richting de bal. Nistor schiet op doel. Habuczki bokst de bal weg. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Małocha passt de bal zonder na te denken. Nistor is nu in balbezit. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel. Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Bychowiec is nu in balbezit. Bychowiec schiet op doel. De bal raakt de paal. Plesca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - FC Kryry 9:0

78e minuut.
Nistor kopt de bal weg. Klungelig pakt Cramer de bal. Plesca is nu in balbezit. Plesca draait met de bal, schiet en ... Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - FC Kryry 10:0

82e minuut.
Pazurkiewicz met een sublieme pass. Plesca rent richting de bal. Plesca probeert naar een medespeler te passen. Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistor draait met de bal, schiet en ... Habuczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - FC Kryry 11:0

83e minuut.
Spiteri Lucas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jerpelea komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Cramer is nu in balbezit. Jerpelea verovert de bal door een tackle van achteren. Jerpelea speelt de bal door. Nistor is nu in balbezit. Nistor draait met de bal, schiet en ... Habuczki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSSiuwaks 13%, FC Kryry 87%.
KSSiuwaks - FC Kryry 11:0