Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skisła Sraków Juventus Dąbrowa Górnicza
433 Tactiek 5-3-2 Test
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 62.4
poor Schieten brilliant
average Passen outstanding
average Verdedigen good


3e minuut.
Kastorianos kan de bal niet met de borst controleren. Kastorianos passt de bal met de wreef. Melisz is nu in balbezit. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Siewierski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wietecha komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Paludi onderschept slim de pass. Paludi met een sublieme pass. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:1

6e minuut.
Kastorianos verovert de bal door een tackle van achteren. Kastorianos geeft de bal voor. Melisz kopt de bal weg. Klungelig pakt Toivakainen de bal. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Klungelig pakt Skut de bal. Paludi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Melisz de bal. Melisz draait met de bal, schiet en ... Szabat probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paludi zal de hoekschop nemen. Melisz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Szabat geeft een lange en hoge pass. Melisz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bangis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toivakainen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Toivakainen passt de bal zonder na te denken. Mórocz is nu in balbezit. Mórocz passt de bal zonder na te denken. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:2

13e minuut.
Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen passt de bal met de wreef. Melisz is nu in balbezit. Melisz schiet op doel. Zgórka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Klungelig pakt Melisz de bal. Melisz speelt de bal door. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:3

16e minuut.
Melisz verovert de bal door een tackle van achteren. Mórocz probeert naar een medespeler te passen. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:4

18e minuut.
Melisz passt de bal zonder na te denken. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen schiet op doel. Fiutowski probeert de bal aan de voet te houden. Zgórka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:5

19e minuut.
Daar is Wietecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melisz rent richting de bal. Melisz met een sublieme pass. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mórocz met een sublieme pass. Daar is Szabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melisz onderschept slim de pass. Melisz haalt uit met een fantastische trap. Zgórka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:6

22e minuut.
Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen passt de bal zonder na te denken. Mórocz rent richting de bal. Paludi met een sublieme pass. Mórocz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Zgórka trapt de bal weg van het doel. Mórocz kopt de bal weg. Daar is Melisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Zgórka trapt de bal weg van het doel. Mórocz kopt de bal weg. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zgórka probeert naar een medespeler te passen. Mórocz kopt de bal weg. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Szabat de bal. Zgórka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:7

25e minuut.
Wietecha is nu in balbezit. Wietecha passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bangis met een snelle inworp. Mórocz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen passt de bal zonder na te denken. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz schiet op doel. Zgórka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:8

31e minuut.
Wąsowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bangis met een snelle inworp. Mórocz geeft een hoge lob. Toivakainen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:9

32e minuut.
Kastorianos geeft de bal voor. Tabaka rent richting de bal. Paludi onderschept slim de pass. Paludi geeft een lange en hoge pass. Toivakainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Zgórka bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wietecha met een sublieme pass. Laura bereikt de bal nog maar net als eerste. Laura geeft een lange en hoge pass. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Szabat de bal. Zgórka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melisz rent richting de bal. Melisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:10

37e minuut.
Trudnos passt de bal zonder na te denken. Melisz rent richting de bal. Melisz passt de bal met de wreef. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen schiet op doel. Zgórka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bangis probeert de bal met de borst te controleren. Bangis met een sublieme pass. Mórocz speelt de bal door. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen schiet op doel. Zgórka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toivakainen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zgórka speelt de bal door. Mórocz probeert de bal met de borst te controleren. Mórocz speelt de bal door. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen draait met de bal, schiet en ... Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Paludi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szabat kopt de bal weg. Bangis is nu in balbezit. Bangis geeft een hoge lob. Melisz springt en kopt de bal. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fiutowski geeft een hoge lob. Daar is Kopacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bangis speelt de bal door. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wąsowicz passt de bal zonder na te denken. Mórocz rent richting de bal. Mórocz speelt de bal door. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skisła Sraków 82%, Juventus Dąbrowa Górnicza 18%.
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:11

46e minuut.
Mórocz rent richting de bal. Mórocz passt de bal met de wreef. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:12

49e minuut.
Tabaka heeft problemen om de bal te vangen. Mórocz verovert de bal door een tackle van achteren. Mórocz met een sublieme pass. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Inworp. Paludi met de inworp. Mórocz rent richting de bal. Mórocz geeft de bal voor. Melisz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:13

52e minuut.
Toivakainen onderschept slim de pass. Toivakainen speelt de bal door. Melisz is nu in balbezit. Melisz draait met de bal, schiet en ... Szabat probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zgórka met een sublieme pass. Daar is Orsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laura probeert naar een medespeler te passen. Melisz is nu in balbezit. Melisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zgórka met een harde bal richting middenveld. Bangis kopt de bal weg. Melisz is nu in balbezit. Melisz schiet op doel. Zgórka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bangis probeert naar een medespeler te passen. Melisz is nu in balbezit. Szabat is nu in balbezit. Melisz onderschept slim de pass. Melisz schiet op doel. Zgórka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melisz is nu in balbezit. Melisz haalt uit met een fantastische trap. Zgórka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toivakainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bangis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toivakainen krijgt zijn hoofd ertegen. Zgórka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Orsa kopt de bal weg. Fowler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szabat de bal. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. Zgórka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melisz is nu in balbezit. Melisz haalt uit met een fantastische trap. Zgórka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Zgórka met een harde bal richting middenveld. Mórocz met een sublieme pass. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mórocz controleert de bal met de borst. Mórocz met een sublieme pass. Toivakainen probeert de bal met de borst te controleren. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:14

74e minuut.
Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mórocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mórocz passt de bal met de wreef. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:15

76e minuut.
Lelka heeft problemen om de bal te vangen. Mórocz rent richting de bal. Mórocz passt de bal met de wreef. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:16

77e minuut.
Mórocz is nu in balbezit. Mórocz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toivakainen de bal. Toivakainen schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Melisz rent richting de bal. Szabat rent richting de bal. Melisz verovert de bal door een tackle van achteren. Melisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:17

81e minuut.
Toivakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Mórocz speelt de bal door. Toivakainen controleert de bal met de borst. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. Szabat probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bangis verovert de bal door een tackle van achteren. Bangis probeert naar een medespeler te passen. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen schiet op doel. Zgórka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:18

84e minuut.
Bangis speelt de bal door. Paludi met een sublieme pass. Melisz is nu in balbezit. Melisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:19

87e minuut.
Orsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mórocz onderschept slim de pass. Mórocz passt de bal in één keer door. Melisz is nu in balbezit. Melisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Zgórka met een harde bal richting middenveld. Bangis speelt de bal door. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skisła Sraków 87%, Juventus Dąbrowa Górnicza 13%.
Skisła Sraków - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:19