Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gościęcin FC tanczacy pikus
532R Tactiek sun
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.7 gemiddelde waardering 62.5
poor Schieten outstanding
weak Passen formidable
average Verdedigen very good


1e minuut.
Wyrzykowski met een snelle inworp. Maturén probeert naar een medespeler te passen. Galdino Andrade rent richting de bal. Galdino Andrade geeft een lange en hoge pass. Calado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Galdino Andrade rent richting de bal. Galdino Andrade probeert naar een medespeler te passen. Alpire is nu in balbezit. Alpire haalt uit met een fantastische trap. Mwachofi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:1

6e minuut.
Jepleting probeert de bal aan de voet te houden. Wyrzykowski speelt de bal door. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski geeft de bal voor. Calado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Maturén rent richting de bal. Maturén passt de bal in één keer door. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado schiet op doel. Mwachofi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:2

10e minuut.
Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén geeft de bal voor. Daar is Calado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calado haalt uit met een fantastische trap. Mwachofi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:3

11e minuut.
Calado passt de bal met de wreef. Galdino Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino Andrade passt de bal in één keer door. Calado is nu in balbezit. Calado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Maturén passt de bal zonder na te denken. Daar is Okayu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calado rent richting de bal. Calado schiet op doel. Mwachofi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:4

16e minuut.
Matiku verovert de bal door een tackle van achteren. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado passt de bal zonder na te denken. Alpire rent richting de bal. Alpire haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kibowen is nu in balbezit. Maturén verovert de bal door een tackle van achteren. Maturén geeft een hoge lob. Alpire maakt een snoekduik en kopt de bal. Mwachofi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:5

21e minuut.
Alpire is nu in balbezit. Kitutele legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alpire is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calado kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mwachofi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:6

22e minuut.
Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén passt de bal zonder na te denken. Galdino Andrade rent richting de bal. Galdino Andrade geeft de bal voor. Alpire springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:7

27e minuut.
Maturén kopt de bal weg. Kipkoech bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire onderschept slim de pass. Alpire draait met de bal, schiet en ... Mwachofi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:8

28e minuut.
Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire verovert de bal door een tackle van achteren. Alpire passt de bal zonder na te denken. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado haalt uit met een fantastische trap. Mwachofi bokst de bal weg.

29e minuut.
Kitutele geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyrzykowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maturén geeft een lange en hoge pass. Calado springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Maturén verovert de bal door een tackle van achteren. Maturén probeert naar een medespeler te passen. Galdino Andrade is nu in balbezit. Galdino Andrade geeft een hoge lob. Calado springt en kopt de bal. Mwachofi bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Gacharia de bal. Kipkoech rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calado. Calado krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bosánszki is nu in balbezit. Bosánszki passt de bal in één keer door. Kipkoech is nu in balbezit. Calado verovert de bal door een tackle van achteren. Calado draait met de bal, schiet en ... Mwachofi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Jepleting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calado is nu in balbezit. Calado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:9

37e minuut.
Kipkoech geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galdino Andrade met een snelle inworp. Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén geeft een hoge lob. Mwachofi bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Calado rent richting de bal. Calado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:10

39e minuut.
Galdino Andrade probeert naar een medespeler te passen. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski passt de bal in één keer door. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén passt de bal met de wreef. Galdino Andrade is nu in balbezit. Galdino Andrade geeft de bal voor. Alpire maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maturén is nu in balbezit. Maturén passt de bal in één keer door. Wyrzykowski met een sublieme pass. Alpire rent richting de bal. Alpire schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 85%, tanczacy pikus 15%.
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:10

49e minuut.
Galdino Andrade geeft de bal voor. Calado kopt de bal weg. Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bosánszki rent richting de bal. Bosánszki passt de bal zonder na te denken. Galdino Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino Andrade geeft een hoge lob. Calado springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Calado geeft een lange en hoge pass. Daar is Kipkoech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpire rent richting de bal. Alpire haalt uit met een fantastische trap. Mwachofi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:11

54e minuut.
Maturén kopt de bal weg. Matiku heeft problemen om de bal te vangen. Galdino Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino Andrade geeft een lange en hoge pass. Alpire krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kibowen is nu in balbezit. Wyrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Alpire is nu in balbezit. Alpire haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Wyrzykowski met een snelle inworp. Maturén rent richting de bal. Maturén passt de bal zonder na te denken. Galdino Andrade geeft een lange en hoge pass. Calado krijgt zijn hoofd ertegen. Mwachofi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Jepleting rent richting de bal. Jepleting geeft de bal voor. Inworp. Galdino Andrade met de inworp. Maturén geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Ngumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrzykowski rent richting de bal. Klungelig pakt Wyrzykowski de bal. Wyrzykowski geeft een hoge lob. Calado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool geeft een lange en hoge pass. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado onderschept slim de pass. Calado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Mwachofi met een harde bal richting middenveld. Wyrzykowski met een sublieme pass. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire haalt uit met een fantastische trap. Mwachofi bokst de bal weg.

69e minuut.
Maturén is nu in balbezit. Maturén passt de bal in één keer door. Galdino Andrade rent richting de bal. Galdino Andrade geeft een hoge lob. Alpire maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mwachofi met een sublieme pass. Bosánszki kopt de bal weg. Wyrzykowski is nu in balbezit. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ngumi kopt de bal weg. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski geeft een hoge lob. Calado is nu in balbezit. Calado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:12

77e minuut.
Głodkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Głodkowski geeft de bal voor. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado haalt uit met een fantastische trap. Mwachofi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:13

82e minuut.
Klungelig pakt Ngumi de bal. Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Alpire is nu in balbezit. Alpire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wyrzykowski kopt de bal weg. Gacharia heeft problemen om de bal te vangen. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire haalt uit met een fantastische trap. Mwachofi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:14

87e minuut.
Galdino Andrade is nu in balbezit. Galdino Andrade geeft een hoge lob. Alpire kopt de bal weg. Calado heeft problemen om de bal te vangen. Calado schiet op doel. Mwachofi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 78%, tanczacy pikus 22%.
Gościęcin FC - tanczacy pikus 0:14