Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E = mc² QTS Zeszło
442 Tactiek 352
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 66
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 67.9
average Schieten brilliant
weak Passen outstanding
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Rechciński geeft een lange en hoge pass. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki geeft een lange en hoge pass. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mansur de bal onder controle te krijgen. Wędzonka bokst de bal weg.

5e minuut.
Peigneur geeft de bal voor. Mascoli probeert naar een medespeler te passen. Camareiro rent richting de bal. Camareiro schiet op doel. Wędzonka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Torjman schiet op doel. Mansur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciemnota zal de hoekschop nemen. Camareiro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiekierski geeft een hoge lob. Pałysz speelt de bal door. Camareiro rent richting de bal. Camareiro draait met de bal, schiet en ... Wędzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Oncică speelt de bal door. Ciemnota speelt de bal door. Pałysz speelt de bal door. Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagel rent richting de bal. Torjman onderschept slim de pass. Torjman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:1

13e minuut.
Pałysz rent richting de bal. Pałysz passt de bal in één keer door. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Mansur de bal. Camareiro rent richting de bal. Camareiro draait met de bal, schiet en ... Nagel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wędzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:3

19e minuut.
Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Mansur probeert de bal aan de voet te houden. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kraav zal de hoekschop nemen. Camareiro springt en kopt de bal. Wędzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Ciemnota met de inworp. Oncică probeert naar een medespeler te passen. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:4

22e minuut.
Inworp. Ciemnota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oncică is nu in balbezit. Oncică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nagel de bal onder controle te krijgen. Wędzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mansur de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:5

23e minuut.
Mansur geeft de bal voor. Peigneur kopt de bal weg. Daar is Kraav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraav geeft een hoge lob. Torjman maakt een snoekduik en kopt de bal. Wędzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Daar is Camareiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagel is nu in balbezit. Camareiro onderschept slim de pass. Torjman is nu in balbezit. Torjman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:6

26e minuut.
Torjman passt de bal in één keer door. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică passt de bal in één keer door. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:7

27e minuut.
Pałysz speelt de bal door. Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli passt de bal in één keer door. Camareiro rent richting de bal. Camareiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pałysz passt de bal in één keer door. Oncică heeft problemen om de bal te vangen. Oncică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torjman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torjman schiet op doel. Wędzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torjman rent richting de bal. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wędzonka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:8

31e minuut.
Oncică rent richting de bal. Oncică passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciemnota de bal. Ciemnota geeft een hoge lob. Torjman maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kraav geeft de bal voor. Biesiekierski kopt de bal weg. Korzyniec heeft problemen om de bal te vangen. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Boniecki met een sublieme pass. Mascoli is nu in balbezit. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:9

38e minuut.
Kraav is nu in balbezit. Kraav passt de bal in één keer door. Mascoli probeert naar een medespeler te passen. Torjman is nu in balbezit. Torjman schiet op doel. Wędzonka bokst de bal weg. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal met de wreef. Daar is Mascoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascoli geeft de bal voor. Torjman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pałysz passt de bal zonder na te denken. Oncică speelt de bal door. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Mansur verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kraav geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torjman probeert de bal met de borst te controleren. Torjman schiet op doel. Wędzonka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:10

41e minuut.
Kraav passt de bal met de wreef. Mascoli is nu in balbezit. Kraav probeert naar een medespeler te passen. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Camareiro heeft problemen om de bal te vangen. Camareiro haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:11

42e minuut.
Okoński heeft problemen om de bal te vangen. Torjman onderschept slim de pass. Torjman passt de bal in één keer door. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel. Mansur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E = mc² 88%, QTS Zeszło 12%.
E = mc² - QTS Zeszło 0:12

51e minuut.
Mascoli is nu in balbezit. Mascoli passt de bal zonder na te denken. Biesiekierski rent richting de bal. Camareiro onderschept slim de pass. Camareiro schiet op doel. Wędzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oncică probeert naar een medespeler te passen. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiekierski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biesiekierski krijgt een gele kaart. Camareiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torjman neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wędzonka bokst de bal weg.

53e minuut.
Oncică met een sublieme pass. Daar is Torjman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torjman speelt de bal door. Camareiro heeft problemen om de bal te vangen. Camareiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli passt de bal met de wreef. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:13

55e minuut.
Peigneur geeft de bal voor. Oncică kopt de bal weg. Torjman rent richting de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:14

56e minuut.
Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota geeft de bal voor. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:15

58e minuut.
Oncică is nu in balbezit. Oncică met een sublieme pass. Ciemnota geeft de bal voor. Camareiro krijgt zijn hoofd ertegen. Mansur heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:16

59e minuut.
Pałysz passt de bal zonder na te denken. Mascoli rent richting de bal. Mascoli speelt de bal door. Camareiro rent richting de bal. Camareiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pałysz rent richting de bal. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Mascoli probeert naar een medespeler te passen. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Boniecki onderschept slim de pass. Boniecki geeft de bal voor. Camareiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Torjman de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ... Wędzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Boniecki geeft de bal voor. Kraav kopt de bal weg. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mascoli passt de bal zonder na te denken. Pałysz rent richting de bal. Pałysz passt de bal met de wreef. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro schiet op doel. Wędzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Mascoli probeert naar een medespeler te passen. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz met een sublieme pass. Torjman rent richting de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Oncică rent richting de bal. Oncică passt de bal met de wreef. Daar is Camareiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camareiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota passt de bal in één keer door. Nagel onderschept slim de pass. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Oncică is nu in balbezit. Oncică geeft de bal voor. Torjman kopt de bal weg. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro draait met de bal, schiet en ... Wędzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Torjman de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ... Wędzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:17

76e minuut.
Klungelig pakt Mascoli de bal. Mascoli met een sublieme pass. Daar is Camareiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camareiro draait met de bal, schiet en ... Wędzonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:18

77e minuut.
Torjman geeft een lange en hoge pass. Daar is Rechciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascoli is nu in balbezit. Mascoli geeft een hoge lob. Torjman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kraav is nu in balbezit. Kraav geeft de bal voor. Nagel is nu in balbezit. Torjman verovert de bal door een tackle van achteren. Torjman draait met de bal, schiet en ... Wędzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciemnota zal de hoekschop nemen. Kraav kopt de bal weg. Klungelig pakt Camareiro de bal. Camareiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:19

81e minuut.
Biesiekierski met een sublieme pass. Inworp. Zabaulenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oncică geeft een lange en hoge pass. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:20

83e minuut.
Zabaulenka is nu in balbezit. Zabaulenka geeft de bal voor. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro schiet op doel. Wędzonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:21

85e minuut.
Torjman kopt de bal weg. Camareiro heeft problemen om de bal te vangen. Mansur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camareiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torjman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Wędzonka bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli passt de bal in één keer door. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro draait met de bal, schiet en ... Wędzonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:22

89e minuut.
Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman met een sublieme pass. Klungelig pakt Pałysz de bal. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - QTS Zeszło 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E = mc² 84%, QTS Zeszło 16%.
E = mc² - QTS Zeszło 0:23