Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twoja madka Sokół Orzech
zuchy Tactiek Zdrowa
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 69.8
adequate Schieten excellent
adequate Passen outstanding
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Galev rent richting de bal. Węglarz verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia draait met de bal, schiet en ... Sârb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Sokół Orzech 0:1

10e minuut.
Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman rent richting de bal. Valencia speelt de bal door. Galev is nu in balbezit. Galev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chałas met een snelle inworp. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz geeft een lange en hoge pass. Galev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Węglarz is nu in balbezit. Galev onderschept slim de pass. Galev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Sokół Orzech 0:2

23e minuut.
Świstak passt de bal met de wreef. Harsányi rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia geeft een hoge lob. Czerniak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Marga rent richting de bal. Pletiguz onderschept slim de pass. Pletiguz met een sublieme pass. Czerniak rent richting de bal. Czerniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Sokół Orzech 0:3

28e minuut.
Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia met een snelle inworp. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Merino Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia geeft een hoge lob. Galev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Valencia geeft een hoge lob. Merino Ruiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Węglarz rent richting de bal. Galev onderschept slim de pass. Galev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Węglarz controleert de bal met de borst. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak draait met de bal, schiet en ... Sârb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Sokół Orzech 0:4

43e minuut.
Wild is nu in balbezit. Merlo onderschept slim de pass. Merlo passt de bal met de wreef. Czerniak is nu in balbezit. Czerniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Galev krijgt zijn hoofd ertegen. Sârb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twoja madka 70%, Sokół Orzech 30%.
Twoja madka - Sokół Orzech 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Merino Ruiz de bal. Valencia rent richting de bal. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Czerniak is nu in balbezit. Czerniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Harsányi geeft een lange en hoge pass. Burduşel kopt de bal weg. Merlo met een sublieme pass. Czerniak rent richting de bal. Czerniak draait met de bal, schiet en ... Sârb bokst de bal weg. Galev rent richting de bal. De bal raakt de paal. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Pyskaty met een sublieme pass. Joyaut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oravecz rent richting de bal. Oravecz passt de bal in één keer door. Czerniak rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galev verovert de bal door een tackle van achteren. Galev speelt de bal door. Czerniak rent richting de bal. Czerniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Chałas onderschept slim de pass. Chałas passt de bal zonder na te denken. Galev is nu in balbezit. Galev draait met de bal, schiet en ... Sârb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Sokół Orzech 0:5

75e minuut.
Merlo onderschept slim de pass. Talar met een sublieme pass. Oravecz probeert naar een medespeler te passen. Czerniak heeft problemen om de bal te vangen. Czerniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Sokół Orzech 0:6

78e minuut.
Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia onderschept slim de pass. Valencia speelt de bal door. Czerniak rent richting de bal. Czerniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pletiguz kopt de bal weg. Galev heeft problemen om de bal te vangen. Galev met een sublieme pass. Czerniak is nu in balbezit. Czerniak draait met de bal, schiet en ... Sârb bokst de bal weg.

81e minuut.
Daar is Węglarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz rent richting de bal. Galev onderschept slim de pass. Galev draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sârb trapt de bal weg. Pletiguz kopt de bal weg. Valencia met een sublieme pass. Czerniak is nu in balbezit. Czerniak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Sokół Orzech 0:7

83e minuut.
Zuch probeert naar een medespeler te passen. Galev is nu in balbezit. Merino Ruiz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Galev kan niet meer verder spelen.

85e minuut.
Daar is Świstak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burduşel probeert naar een medespeler te passen. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak draait met de bal, schiet en ... Sârb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Sokół Orzech 0:8

86e minuut.
Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel is nu in balbezit. Burduşel geeft een lange en hoge pass. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak draait met de bal, schiet en ... Sârb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Joyaut verovert de bal door een tackle van achteren. Joyaut passt de bal zonder na te denken. Harsányi met een sublieme pass. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga schiet op doel. Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twoja madka 68%, Sokół Orzech 32%.
Twoja madka - Sokół Orzech 0:8