Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLeakCity FC LokomotivTSV
jako taka Tactiek 433
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.6 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda speelt de bal door. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt schiet op doel. Savaşkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC LokomotivTSV 0:1

9e minuut.
Ojeda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyrwas. Ojeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wadyl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wyrwas heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wadyl rent richting de bal. Wadyl met een sublieme pass. Klungelig pakt Wyrwas de bal. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mikáczó met een sublieme pass. Wadyl geeft een hoge lob. Lăzăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Savaşkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC LokomotivTSV 0:2

17e minuut.
Abad heeft problemen om de bal te vangen. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée passt de bal met de wreef. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu schiet op doel. Savaşkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Białożyt zal de hoekschop nemen. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Savaşkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Białożyt kopt de bal weg. Daar is Lăzăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doppler is nu in balbezit. Lăzăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Savaşkan bokst de bal weg.

41e minuut.
Doppler kopt de bal weg. Ojeda rent richting de bal. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC LokomotivTSV 0:3

44e minuut.
Białożyt kopt de bal weg. Wadyl probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu schiet op doel. Savaşkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC LokomotivTSV 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 38%, FC LokomotivTSV 62%.
FCLeakCity - FC LokomotivTSV 0:4

52e minuut.
Ardemanni rent richting de bal. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda geeft een hoge lob. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pantke speelt de bal door. Daar is Thomée, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomée geeft de bal voor. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu schiet op doel. Savaşkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner geeft een hoge lob. Doppler probeert de bal aan de voet te houden. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Lăzăroiu onderschept slim de pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Savaşkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC LokomotivTSV 0:5

67e minuut.
Wadyl rent richting de bal. Wadyl speelt de bal door. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt geeft een lange en hoge pass. Lăzăroiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Savaşkan trapt de bal weg. Pantke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantke geeft de bal voor. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Discepoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt onderschept slim de pass. Białożyt geeft een lange en hoge pass. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Savaşkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Silveiro passt de bal in één keer door. Wadyl geeft een hoge lob. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu schiet op doel. Savaşkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC LokomotivTSV 0:6

84e minuut.
Pantke passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda speelt de bal door. Lăzăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC LokomotivTSV 0:7

86e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Pantke speelt de bal door. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu schiet op doel. Savaşkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC LokomotivTSV 0:8

88e minuut.
Ojeda passt de bal in één keer door. Pantke rent richting de bal. Pantke passt de bal zonder na te denken. Białożyt is nu in balbezit. Białożyt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 55%, FC LokomotivTSV 45%.
FCLeakCity - FC LokomotivTSV 0:8