Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Lechia White power
4-4-2 Tactiek TMT4231a
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
56.9 gemiddelde waardering 72.3
zeer goed Schieten briljant
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Ciubotariu passt de bal in één keer door. Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski passt de bal zonder na te denken. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - White power 0:1

4e minuut.
Riković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Koszałkowski krijgt een gele kaart. Mazak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazak met een snel genomen vrije trap. Bork kopt de bal weg. Squizzato rent richting de bal. Squizzato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Frare speelt de bal door. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu geeft de bal voor. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Mayol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Daar is Märtmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Riković geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Guligauskas de bal onder controle te krijgen. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni draait met de bal, schiet en ... Unidos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS Lechia - White power 1:1

14e minuut.
Ciubotariu met een sublieme pass. Tishurova rent richting de bal. Tishurova passt de bal in één keer door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. Mayol probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Märtmaa kopt de bal weg. Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft de bal voor. Tishurova maakt een snoekduik en kopt de bal. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Amicarelli met een sublieme pass. Tishurova geeft een hoge lob. Daar is van der Doelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Märtmaa met een sublieme pass. Klungelig pakt Bork de bal. Frare probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu met een sublieme pass. Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski geeft een hoge lob. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ciubotariu passt de bal met de wreef. Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Tishurova rent richting de bal. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Unidos trapt de bal weg van het doel. Koszałkowski kopt de bal weg. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koszałkowski neemt de hoekschop. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Mayol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - White power 1:2

38e minuut.
Märtmaa onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koszałkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trung Phương springt en kopt de bal. Mayol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - White power 1:3

44e minuut.
Koszałkowski met een sublieme pass. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu geeft de bal voor. Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Mayol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Mayol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - White power 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 67%, White power 33%.
BKS Lechia - White power 1:4

51e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Mayol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - White power 1:5

55e minuut.
Koszałkowski passt de bal zonder na te denken. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova verovert de bal door een tackle van achteren. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Harrison maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Amicarelli geeft de bal voor. Tishurova kopt de bal weg. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. Mayol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - White power 1:6

62e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Koszałkowski speelt de bal door. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - White power 1:7

71e minuut.
Inworp. Ciubotariu met een snelle inworp. Koszałkowski speelt de bal door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Jeans geeft een lange en hoge pass. van der Doelen kopt de bal weg. Riković heeft problemen om de bal te vangen. Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Koszałkowski passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu met een sublieme pass. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Koszałkowski geeft een lange en hoge pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Märtmaa probeert de bal aan de voet te houden. Mayol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - White power 1:8

79e minuut.
Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski speelt de bal door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ciubotariu speelt de bal door. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova passt de bal zonder na te denken. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova passt de bal in één keer door. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Mayol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Jeans kopt de bal weg. Mazak heeft problemen om de bal te vangen. Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski geeft de bal voor. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen. Mayol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Harrison de bal. Sonzogni kopt de bal weg. Klungelig pakt Amicarelli de bal. Squizzato onderschept slim de pass. Squizzato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Frare speelt de bal door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova draait met de bal, schiet en ... Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tishurova geeft de bal voor. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Mayol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - White power 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 71%, White power 29%.
BKS Lechia - White power 1:9