Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S H A R K S REAL Kalisz
5212 Tactiek Ex.532D1
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
54.2 gemiddelde waardering 62.4
solide Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Freitas do Amaral passt de bal in één keer door. Daar is Szlagor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlagor met een sublieme pass. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz schiet op doel. Fabbri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Daar is Szlagor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fräßdorf is nu in balbezit. Szlagor maakt een afschuwelijke overtreding. Szlagor krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Torres met een sublieme pass. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz speelt de bal door. Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumaty schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majcherczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres met een sublieme pass. Kumaty is nu in balbezit. Kumaty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gaucher geeft de bal voor. Wrocki kopt de bal weg. Torres speelt de bal door. Kumaty rent richting de bal. Kumaty haalt uit met een fantastische trap. Fabbri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - REAL Kalisz 0:1

33e minuut.
Raset passt de bal met de wreef. Torres probeert naar een medespeler te passen. Kumaty is nu in balbezit. Kumaty draait met de bal, schiet en ... Fabbri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Raset geeft een lange en hoge pass. Szlagor probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Fabbri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - REAL Kalisz 0:2

45e minuut.
Fräßdorf verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Szlagor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S H A R K S 63%, REAL Kalisz 37%.
S H A R K S - REAL Kalisz 0:2

53e minuut.
Szlagor geeft de bal voor. Kumaty heeft problemen om de bal te vangen. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk geeft een lange en hoge pass. Dutkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Toti kopt de bal weg. Majcherczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz geeft een hoge lob. Dupré springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Mijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres rent richting de bal. Torres passt de bal met de wreef. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Fabbri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Dutkiewicz passt de bal zonder na te denken. Szlagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor met een sublieme pass. Daar is Dutkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutkiewicz schiet op doel. Fabbri bokst de bal weg.

71e minuut.
Martwig passt de bal in één keer door. Szlagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor passt de bal zonder na te denken. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kumaty. Fudali raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Bilev onderschept slim de pass. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toti. Toti krijgt een gele kaart. Majcherczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Majcherczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Vilche passt de bal met de wreef. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal zonder na te denken. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kocisz kopt de bal weg. Torres rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mijić. Mijić krijgt een gele kaart. Torres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martwig zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bene moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bene schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dutkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Torres zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dutkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - REAL Kalisz 0:3

89e minuut.
Torres geeft de bal voor. Szlagor is nu in balbezit. Szlagor speelt de bal door. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S H A R K S 66%, REAL Kalisz 34%.
S H A R K S - REAL Kalisz 0:3