Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Sabnie 2021 The Naturals
532 Tactiek 532G mirror pol
48% Balbezit 52%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 71.3
goed Schieten briljant
redelijk Passen wonderbaarlijk
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Grigore is nu in balbezit. Turone rent richting de bal. Turone geeft de bal voor. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gałuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:1

4e minuut.
Gruszecki met een harde bal richting middenveld. Daar is Klemmensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hooteghem rent richting de bal. Hooteghem geeft een hoge lob. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:2

8e minuut.
Lemonnier passt de bal in één keer door. Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone met een sublieme pass. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:3

10e minuut.
Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier passt de bal met de wreef. Turone probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miastkowski de bal. Miastkowski schiet op doel. Gruszecki bokst de bal weg. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Pyk geeft een lange en hoge pass. Harasimczuk controleert de bal met de borst. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bədirxanov is nu in balbezit. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:4

16e minuut.
Gałuszko rent richting de bal. Turone onderschept slim de pass. Turone speelt de bal door. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski schiet op doel. Gruszecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harasimczuk met een sublieme pass. Kusideł is nu in balbezit. Bədirxanov verovert de bal door een tackle van achteren. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Miastkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Miastkowski is nu in balbezit. Gałuszko is nu in balbezit. Miastkowski onderschept slim de pass. Miastkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Seaman de bal. Seaman geeft een lange en hoge pass. Jevanský heeft problemen om de bal te vangen. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gałuszko de bal. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:5

21e minuut.
Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos geeft de bal voor. Miastkowski kan de bal niet met de borst controleren. Miastkowski schiet op doel. Gruszecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:6

24e minuut.
Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone geeft de bal voor. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Gruszecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:7

25e minuut.
MacPherson heeft problemen om de bal te vangen. MacPherson speelt de bal door. Inworp. Seaman met de inworp. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Gruszecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:8

26e minuut.
Obretenov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chojniak komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Jevanský speelt de bal door. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Jevanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:9

27e minuut.
Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seaman met een snelle inworp. Bədirxanov geeft een hoge lob. Miastkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Lemonnier kopt de bal weg. Klungelig pakt Turone de bal. Turone probeert naar een medespeler te passen. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:10

29e minuut.
Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusideł geeft een hoge lob. Bədirxanov is nu in balbezit. Klungelig pakt Bədirxanov de bal. Bədirxanov haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bədirxanov geeft een hoge lob. Jevanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski onderschept slim de pass. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Gruszecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:11

34e minuut.
MacPherson passt de bal zonder na te denken. Daar is Harasimczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miastkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gruszecki trapt de bal weg van het doel. Seaman geeft een lange en hoge pass. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski schiet op doel. Gruszecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov geeft de bal voor. Miastkowski springt en kopt de bal. Miastkowski kan de bal niet met de borst controleren. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Inworp. Seaman met een snelle inworp. Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov geeft de bal voor. Miastkowski springt en kopt de bal. Gruszecki bokst de bal weg.

39e minuut.
Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov geeft de bal voor. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:12

44e minuut.
Santos geeft de bal voor. Chojniak kopt de bal weg. Bədirxanov met een sublieme pass. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Gruszecki bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bədirxanov neemt de hoekschop. Goldberg rent richting de bal. Miastkowski onderschept slim de pass. Miastkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Sabnie 2021 83%, The Naturals 17%.
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:13

46e minuut.
Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos passt de bal zonder na te denken. Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov geeft de bal voor. Miastkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Seaman onderschept slim de pass. Seaman probeert naar een medespeler te passen. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski schiet op doel. Gruszecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:14

52e minuut.
Seaman met de inworp. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Gałuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Gruszecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

62e minuut.
Lemonnier met een sublieme pass. Turone met een sublieme pass. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:15

71e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos geeft een hoge lob. Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:16

74e minuut.
Hooteghem onderschept slim de pass. Hooteghem met een sublieme pass. Lemonnier met een sublieme pass. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hooteghem met een sublieme pass. Jevanský rent richting de bal. Miastkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Miastkowski krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Lemonnier probeert naar een medespeler te passen. Turone is nu in balbezit. Turone probeert naar een medespeler te passen. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Klemmensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier passt de bal met de wreef. Turone geeft een lange en hoge pass. Miastkowski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko geeft een lange en hoge pass. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Santos geeft een hoge lob. Miastkowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Hooteghem probeert naar een medespeler te passen. Lemonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonnier passt de bal met de wreef. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jevanský kopt de bal weg. Grigore probeert de bal aan de voet te houden. Gałuszko met een sublieme pass. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:17

88e minuut.
Hooteghem rent richting de bal. Hooteghem passt de bal in één keer door. Bədirxanov geeft de bal voor. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Sabnie 2021 76%, The Naturals 24%.
KP Sabnie 2021 - The Naturals 0:17