Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS POMEZANIA MALB Zabujcze Strzały
Normal Tactiek 523 centre
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


8e minuut.
Manole passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Medranho de bal. Medranho passt de bal zonder na te denken. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - Zabujcze Strzały 0:1

23e minuut.
Medranho bereikt de bal nog maar net als eerste. Medranho passt de bal in één keer door. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Nouira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - Zabujcze Strzały 0:2

24e minuut.
Lorusso passt de bal in één keer door. Landmann speelt de bal door. del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Nouira bokst de bal weg.

25e minuut.
Manole passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dynak met de inworp. Lorusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorusso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Couce geeft de bal voor. Medranho kopt de bal weg. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - Zabujcze Strzały 0:3

32e minuut.
Machida komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POMEZANIA MALB 55%, Zabujcze Strzały 45%.
MKS POMEZANIA MALB - Zabujcze Strzały 0:3

48e minuut.
Kossok rent richting de bal. Villagrán onderschept slim de pass. Villagrán speelt de bal door. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Nouira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Nouira trapt de bal weg van het doel. Lorusso kopt de bal weg. Daar is Zwierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Medranho onderschept slim de pass. Medranho passt de bal in één keer door. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner schiet op doel. Nouira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - Zabujcze Strzały 0:4

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ješić komt het veld opgelopen. Fiutowski komt het veld opgelopen. Dorsz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Fiutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ješić passt de bal in één keer door. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner schiet op doel. Nouira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Manole met de inworp. Ješić speelt de bal door. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Nouira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - Zabujcze Strzały 0:5

75e minuut.
Manole is nu in balbezit. Manole passt de bal zonder na te denken. Ješić probeert naar een medespeler te passen. Steinbrenner heeft problemen om de bal te vangen. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dorsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ješić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Steinbrenner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinbrenner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - Zabujcze Strzały 0:6

87e minuut.
Ješić speelt de bal door. Couce is nu in balbezit. Couce passt de bal zonder na te denken. Daar is Steinbrenner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ješić geeft de bal voor. Steinbrenner kopt de bal weg. Damião heeft problemen om de bal te vangen. Medranho rent richting de bal. Medranho schiet op doel. Nouira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POMEZANIA MALB 49%, Zabujcze Strzały 51%.
MKS POMEZANIA MALB - Zabujcze Strzały 0:6