Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dymanosolniki KS Polonia Skierniewice
test_ taktyka;) Tactiek zabuj Harpagan
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
54.7 gemiddelde waardering 75.3
very good Schieten incredible
good Passen formidable
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Frusina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cioară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Ştefănuţ trapt de bal weg van het doel. Belić is nu in balbezit. Langosz is nu in balbezit. Langosz passt de bal in één keer door. Belić speelt de bal door. Michalczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grant controleert de bal met de borst. Frusina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grant. Frusina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Frusina met een snel genomen vrije trap. Matthews maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - KS Polonia Skierniewice 0:1

10e minuut.
Frusina rent richting de bal. Frusina geeft een hoge lob. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - KS Polonia Skierniewice 0:2

13e minuut.
Daar is Cioară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Renou met een sublieme pass. Matthews rent richting de bal. Matthews schiet op doel. Ştefănuţ bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Gründer de bal onder controle te krijgen. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - KS Polonia Skierniewice 0:3

15e minuut.
Bondăreţ met een sublieme pass. Opplinger met een sublieme pass. Frusina rent richting de bal. Frusina geeft een lange en hoge pass. Matthews maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kaldenecker verovert de bal door een tackle van achteren. Kaldenecker geeft een hoge lob. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ speelt de bal door. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
van Loen passt de bal met de wreef. Langosz rent richting de bal. Langosz passt de bal in één keer door. Belić is nu in balbezit. Belić schiet op doel. Michalczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
van Loen rent richting de bal. van Loen passt de bal in één keer door. Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renou onderschept slim de pass. Renou haalt uit met een fantastische trap. Ştefănuţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - KS Polonia Skierniewice 0:4

28e minuut.
Frusina passt de bal zonder na te denken. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszczyszyn is nu in balbezit. Matthews onderschept slim de pass. Matthews haalt uit met een fantastische trap. Ştefănuţ bokst de bal weg.

32e minuut.
Mövlüyarov is nu in balbezit. Mövlüyarov passt de bal met de wreef. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ geeft een hoge lob. Matthews krijgt zijn hoofd ertegen. Ştefănuţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Cioară rent richting de bal. Cioară passt de bal zonder na te denken. Renou met een sublieme pass. Matthews is nu in balbezit. Matthews haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - KS Polonia Skierniewice 0:5

40e minuut.
Michalczewski speelt de bal door. Daar is Cioară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioară geeft de bal voor. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou draait met de bal, schiet en ... Ştefănuţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Opplinger passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ geeft de bal voor. Renou krijgt zijn hoofd ertegen. Ştefănuţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kaszczyszyn onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - KS Polonia Skierniewice 0:6

42e minuut.
Krochmal passt de bal met de wreef. Bondăreţ geeft de bal voor. Renou kopt de bal weg. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Cioară kopt de bal weg. Frusina probeert naar een medespeler te passen. Renou is nu in balbezit. Renou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - KS Polonia Skierniewice 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 64%, KS Polonia Skierniewice 36%.
dymanosolniki - KS Polonia Skierniewice 0:7

59e minuut.
Mövlüyarov verovert de bal door een tackle van achteren. Opplinger rent richting de bal. Opplinger speelt de bal door. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ... Ştefănuţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Langosz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaldenecker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaldenecker geeft een lange en hoge pass. Renou is nu in balbezit. Renou draait met de bal, schiet en ... Ştefănuţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Matthews kopt de bal weg. Frusina rent richting de bal. Renou speelt de bal door. Cioară rent richting de bal. Cioară schiet op doel. Ştefănuţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Cioară passt de bal met de wreef. Renou is nu in balbezit. Renou met een sublieme pass. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews schiet op doel. Ştefănuţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
van Loen probeert naar een medespeler te passen. Langosz is nu in balbezit. Langosz passt de bal in één keer door. Belić is nu in balbezit. Belić haalt uit met een fantastische trap. Michalczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - KS Polonia Skierniewice 1:7

75e minuut.
Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou passt de bal zonder na te denken. Cioară met een sublieme pass. Matthews rent richting de bal. Matthews schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Grant de bal onder controle te krijgen. Frusina geeft een lange en hoge pass. Krochmal is nu in balbezit. Matthews verovert de bal door een tackle van achteren. Matthews schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matthews is nu in balbezit. Matthews geeft een lange en hoge pass. Gründer probeert de bal aan de voet te houden. Renou is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cioară neemt de hoekschop. Ştefănuţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ter Malkhasyan geeft de bal voor. Bondăreţ kopt de bal weg. Matthews kan de bal niet met de borst controleren. Matthews geeft een lange en hoge pass. Renou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - KS Polonia Skierniewice 1:8

86e minuut.
Langosz kopt de bal weg. Walas speelt de bal door. Cioară met een sublieme pass. Renou rent richting de bal. Renou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 68%, KS Polonia Skierniewice 32%.
dymanosolniki - KS Polonia Skierniewice 1:8