Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovensko U21 Polska U21
World cup Tactiek Polska Ofensywa
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
55 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Szarniak geeft een hoge lob. Jeliński rent richting de bal. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Polska U21 0:1

7e minuut.
Inworp. Gettka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szarniak kan de bal niet met de borst controleren. Szarniak geeft een lange en hoge pass. Jeliński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gręda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak geeft de bal voor. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki schiet op doel. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

18e minuut.
Choiński geeft een lange en hoge pass. Jeliński kopt de bal weg. Daar is Ološtiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gręda passt de bal in één keer door. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej met een sublieme pass. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Inworp. Gręda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szarniak geeft een hoge lob. Zabłocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Malinák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Polska U21 0:2

41e minuut.
Klaudíny rent richting de bal. Machnicki onderschept slim de pass. Machnicki geeft een lange en hoge pass. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 72%, Polska U21 28%.
Slovensko U21 - Polska U21 0:2

46e minuut.
Włosek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jenčo kopt de bal weg. Puda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Polska U21 1:2

48e minuut.
Choiński rent richting de bal. Choiński geeft de bal voor. Jeliński kopt de bal weg. Gręda is nu in balbezit. Gręda schiet op doel. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Tereščák met de inworp. Bacigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigal geeft de bal voor. Jenčo maakt een snoekduik en kopt de bal. Waczków bokst de bal weg.

55e minuut.
Pałkowski met de inworp. Szarniak geeft een lange en hoge pass. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej draait met de bal, schiet en ... Malinák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Polska U21 1:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rempalski komt het veld opgelopen. Pašek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Machnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarniak rent richting de bal. Jenčo begaat een overtreding. Jenčo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Inworp. Jendrúch komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jeliński rent richting de bal. Ološtiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek haalt uit met een fantastische trap. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Choiński onderschept slim de pass. Choiński geeft de bal voor. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Malinák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Polska U21 1:4

72e minuut.
Dzik komt het veld opgelopen. Bąbel komt het veld opgelopen. Kruszka komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bacigal passt de bal met de wreef. Tereščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dzik krijgt een gele kaart. Tereščák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jendrúch neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Włosek passt de bal met de wreef. Rempalski rent richting de bal. Rempalski geeft de bal voor. Bąbel is nu in balbezit. Bąbel haalt uit met een fantastische trap. Malinák bokst de bal weg.

80e minuut.
Choiński onderschept slim de pass. Choiński speelt de bal door. Szarniak speelt de bal door. Bąbel rent richting de bal. Bąbel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 53%, Polska U21 47%.
Slovensko U21 - Polska U21 1:4