Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perú U21 Slovensko U21
3-5-2 RW Tactiek dma+
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
55.6 gemiddelde waardering 57
solid Schieten solid
good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Pašek passt de bal zonder na te denken. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal met de wreef. Macedo rent richting de bal. Macedo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Daar is Macedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macedo passt de bal in één keer door. Ráez is nu in balbezit. Ráez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Uribe de bal. Jendrúch onderschept slim de pass. Jendrúch met een sublieme pass. Tereščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Garcés rent richting de bal. Ráez rent richting de bal. Bacigal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bacigal krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bacigal rent richting de bal. Bacigal passt de bal zonder na te denken. Klaudíny rent richting de bal. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap. Vidalón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Slovensko U21 0:1

20e minuut.
Pašek rent richting de bal. Pašek geeft een hoge lob. Silva rent richting de bal. Klaudíny verovert de bal door een tackle van achteren. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap. Vidalón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bacigal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tereščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tereščák speelt de bal door. Sekel rent richting de bal. Sekel geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Jendrúch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ráez kopt de bal weg. Jiménez is nu in balbezit. Met opzet legt Ološtiak zijn tegenspeler op de grond. Ološtiak krijgt een gele kaart. Jiménez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alfaro wilt de vrije trap nemen. Malinák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Jiménez springt en kopt de bal. Malinák bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 48%, Slovensko U21 52%.
Perú U21 - Slovensko U21 0:1

46e minuut.
Montoya komt het veld opgelopen. Valdizán komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenčo komt het veld opgelopen. Hiko komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Gajdošík met een sublieme pass. Bacigal rent richting de bal. Bacigal passt de bal met de wreef. Jenčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenčo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Valdizán is nu in balbezit. Vinček verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barco komt het veld opgelopen. Meza komt het veld opgelopen. Rengifo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Barco neemt vlug de vrije trap. Montoya kopt de bal weg. Klungelig pakt Ološtiak de bal. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Klaudíny kopt de bal weg. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenčo verovert de bal door een tackle van achteren. Jenčo draait met de bal, schiet en ... Vidalón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Slovensko U21 0:2

76e minuut.
Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Garcés is nu in balbezit. Garcés speelt de bal door. Valdizán rent richting de bal. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Silva geeft een hoge lob. Tereščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák geeft de bal voor. Klaudíny krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 39%, Slovensko U21 61%.
Perú U21 - Slovensko U21 0:2