Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grey Wolves FC Barrabases FC
DragonSlayer Tactiek patriota
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 36.7
formidable Schieten adequate
formidable Passen poor
very good Verdedigen good


4e minuut.
Beneš is nu in balbezit. Beneš passt de bal zonder na te denken. Stokes is nu in balbezit. Djurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Djurovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Beneš passt de bal met de wreef. Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumas passt de bal in één keer door. Djurovski rent richting de bal. Djurovski haalt uit met een fantastische trap. Bellido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Jeziorański onderschept slim de pass. Jeziorański passt de bal zonder na te denken. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes schiet op doel. Bellido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Barrabases FC 1:0

15e minuut.
Stokes rent richting de bal. Stokes passt de bal met de wreef. Beorlegui is nu in balbezit. Djurovski onderschept slim de pass. Djurovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bellido met een sublieme pass. Callejas kopt de bal weg. Klungelig pakt Dumas de bal. Dumas geeft een lange en hoge pass. Stokes kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Stokes kopt de bal weg. Daar is Djurovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajuharju is nu in balbezit. Djurovski verovert de bal door een tackle van achteren. Djurovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bizama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beneš rent richting de bal. Beneš speelt de bal door. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Barrabases FC 2:0

25e minuut.
Hoài Trung met een sublieme pass. Hugon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugon passt de bal zonder na te denken. Djurovski rent richting de bal. Djurovski haalt uit met een fantastische trap. Bellido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pajuharju de bal. Stokes is nu in balbezit. Stokes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Barrabases FC 3:0

29e minuut.
Beneš probeert naar een medespeler te passen. Stokes rent richting de bal. Stokes passt de bal met de wreef. Hugon geeft de bal voor. Djurovski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Barrabases FC 4:0

32e minuut.
Klungelig pakt Pajuharju de bal. Stokes verovert de bal door een tackle van achteren. Stokes passt de bal met de wreef. Daar is Djurovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djurovski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Beneš met een sublieme pass. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes verovert de bal door een tackle van achteren. Stokes schiet op doel. Bellido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Dumas passt de bal met de wreef. Hugon is nu in balbezit. Hugon passt de bal zonder na te denken. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes draait met de bal, schiet en ... Bellido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Beorlegui is nu in balbezit. Beorlegui geeft een hoge lob. Hugon is nu in balbezit. Hugon geeft een lange en hoge pass. Djurovski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Dumas met een snelle inworp. Beneš geeft een lange en hoge pass. Stokes krijgt zijn hoofd ertegen. Bellido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Barrabases FC 5:0

38e minuut.
Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas probeert naar een medespeler te passen. Djurovski is nu in balbezit. Djurovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Barrabases FC 6:0

41e minuut.
Pajuharju verovert de bal door een tackle van achteren. Dumas speelt de bal door. Hugon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugon geeft een lange en hoge pass. Djurovski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bizama is nu in balbezit. Hugon verovert de bal door een tackle van achteren. Hugon geeft een hoge lob. Djurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Djurovski draait met de bal, schiet en ... Bellido bokst de bal weg. Djurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Djurovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Barrabases FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grey Wolves FC 25%, Barrabases FC 75%.
Grey Wolves FC - Barrabases FC 7:0

46e minuut.
Viskov geeft een hoge lob. Günde kopt de bal weg. Dumas geeft een lange en hoge pass. Stokes is nu in balbezit. Stokes draait met de bal, schiet en ... Bellido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pajuharju verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dumas neemt de hoekschop. Djurovski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bellido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Barrabases FC 8:0

50e minuut.
Beneš met een sublieme pass. Daar is Djurovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djurovski passt de bal zonder na te denken. Stokes rent richting de bal. Stokes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bellido trapt de bal weg. Beorlegui probeert de bal aan de voet te houden. Dumas rent richting de bal. Dumas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Hoài Trung kopt de bal weg. Beneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneš geeft de bal voor. Stokes is nu in balbezit. Stokes draait met de bal, schiet en ... Bellido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Günde speelt de bal door. Hugon geeft een hoge lob. Pajuharju is nu in balbezit. Djurovski onderschept slim de pass. Djurovski schiet op doel. Bellido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Inworp. Dumas met de inworp. Beneš is nu in balbezit. Beneš geeft een hoge lob. Stokes springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Beneš verovert de bal door een tackle van achteren. Beneš passt de bal in één keer door. Pinedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes verovert de bal door een tackle van achteren. Stokes haalt uit met een fantastische trap. Bellido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Barrabases FC 9:0

64e minuut.
Dumas rent richting de bal. Dumas geeft een hoge lob. Djurovski kopt de bal weg. Daar is Stokes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokes draait met de bal, schiet en ... Bellido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumas passt de bal in één keer door. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes draait met de bal, schiet en ... Bellido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Barrabases FC 10:0

71e minuut.
Dumas met een sublieme pass. Hugon rent richting de bal. Hugon speelt de bal door. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Beorlegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Djurovski verovert de bal door een tackle van achteren. Djurovski passt de bal in één keer door. Stokes is nu in balbezit. Stokes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dumas geeft een lange en hoge pass. Pajuharju controleert de bal met de borst. Djurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Djurovski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Barrabases FC 11:0

81e minuut.
Dumas is nu in balbezit. Dumas passt de bal in één keer door. Djurovski rent richting de bal. Djurovski draait met de bal, schiet en ... Bellido werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Beneš passt de bal in één keer door. Dumas rent richting de bal. Dumas geeft een hoge lob. Stokes is nu in balbezit. Stokes draait met de bal, schiet en ... Bellido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Franke passt de bal in één keer door. Hugon met een sublieme pass. Beneš met een sublieme pass. Djurovski is nu in balbezit. Djurovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dumas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Djurovski springt en kopt de bal. Bellido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Beneš passt de bal zonder na te denken. Hugon rent richting de bal. Hugon passt de bal met de wreef. Stokes is nu in balbezit. Stokes draait met de bal, schiet en ... Bellido bokst de bal weg.

88e minuut.
Beneš is nu in balbezit. Beneš passt de bal met de wreef. Dumas speelt de bal door. Djurovski rent richting de bal. Djurovski haalt uit met een fantastische trap. Bellido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Beorlegui heeft problemen om de bal te vangen. Beorlegui verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Stokes de bal. Stokes haalt uit met een fantastische trap. Bellido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Beneš rent richting de bal. Beneš geeft een lange en hoge pass. Pinedo kopt de bal weg. Djurovski rent richting de bal. Djurovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grey Wolves FC 12%, Barrabases FC 88%.
Grey Wolves FC - Barrabases FC 11:0