Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Livada
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8288
FK Radnički Sparta LE
3na3 Tactiek 3 na 3
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 39.8
formidabel Schieten matig
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dastarac speelt de bal door. Kotkov rent richting de bal. Kotkov passt de bal met de wreef. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Radan bokst de bal weg.

6e minuut.
Misimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac onderschept slim de pass. Dastarac speelt de bal door. Klungelig pakt Porwaniecki de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Inworp. Dastarac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Radan bokst de bal weg.

16e minuut.
Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Briscariu speelt de bal door. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Radan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Inworp. Chruścicki met de inworp. Dastarac met een sublieme pass. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dastarac passt de bal zonder na te denken. Porwaniecki is nu in balbezit. Vasilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Radnički 37%, Sparta LE 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Radnički - Sparta LE 0:0

48e minuut.
Botezatu speelt de bal door. Kotkov met een sublieme pass. Vasilić rent richting de bal. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Radan bokst de bal weg. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radan trapt de bal weg van het doel. Dastarac kopt de bal weg. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Radan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Dastarac rent richting de bal. Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnički - Sparta LE 1:0

66e minuut.
Ivić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dastarac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. Radan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Inworp. Dastarac met een snelle inworp. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnički - Sparta LE 2:0

73e minuut.
Chruścicki met een snelle inworp. Dastarac speelt de bal door. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Radan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnički - Sparta LE 3:0

77e minuut.
Saer is nu in balbezit. Dastarac is nu in balbezit. Dastarac passt de bal in één keer door. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Misimović rent richting de bal. Dastarac verovert de bal door een tackle van achteren. Dastarac met een sublieme pass. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dastarac verovert de bal door een tackle van achteren. Dastarac met een sublieme pass. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Radan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnički - Sparta LE 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Radnički 49%, Sparta LE 51%.
FK Radnički - Sparta LE 4:0