Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Livada
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8584
FK Radnički Sparta LE
3na3 Tactiek 3 na 3
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 35.1
very good Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Dastarac rent richting de bal. Dastarac passt de bal zonder na te denken. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnički - Sparta LE 1:0

8e minuut.
Porwaniecki kopt de bal weg. Dastarac is nu in balbezit. Vasilić rent richting de bal. Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Okoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnički - Sparta LE 2:0

17e minuut.
Dastarac passt de bal in één keer door. Đorđević is nu in balbezit. Đorđević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Porwaniecki de bal. Porwaniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Porwaniecki passt de bal in één keer door. Đorđević rent richting de bal. Đorđević speelt de bal door. Klungelig pakt Porwaniecki de bal. Porwaniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki passt de bal zonder na te denken. Daar is Zabunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dastarac verovert de bal door een tackle van achteren. Dastarac passt de bal zonder na te denken. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Vasilić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Inworp. Chruścicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dastarac met een sublieme pass. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnički - Sparta LE 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Radnički 32%, Sparta LE 68%.
FK Radnički - Sparta LE 3:0

49e minuut.
Paskaljević is nu in balbezit. Paskaljević geeft een hoge lob. Macari is nu in balbezit. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Okoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Saer rent richting de bal. Saer speelt de bal door. Daar is Porwaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Okoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnički - Sparta LE 4:0

55e minuut.
Vasilić is nu in balbezit. Vasilić passt de bal met de wreef. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel. Okoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnički - Sparta LE 5:0

57e minuut.
Gostić onderschept slim de pass. Gostić met een sublieme pass. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Okoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnički - Sparta LE 6:0

79e minuut.
Stojić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dastarac met een snelle inworp. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vasilić onderschept slim de pass. Vasilić probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dastarac met de inworp. Vasilić speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnički - Sparta LE 7:0

86e minuut.
Inworp. Dastarac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Beclea is nu in balbezit. Inworp. Dastarac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Okoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Radnički 36%, Sparta LE 64%.
FK Radnički - Sparta LE 7:0