Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 13:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: papaveri Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
papaveri Cuneo F.C.
vamos555 Tactiek xyz
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
55.5 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Gárdos geeft een hoge lob. Gerardi kopt de bal weg. Codrescu rent richting de bal. Garibbo is nu in balbezit. Garibbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Salis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jucknischke. Salis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isnardi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giannetta rent richting de bal. Brasola verovert de bal door een tackle van achteren. Brasola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Cuneo F.C. 0:1

17e minuut.
Brasola geeft een lange en hoge pass. Daar is Garibbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salis krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mosetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto passt de bal in één keer door. Isnardi rent richting de bal. Isnardi geeft de bal voor. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedwig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Mosetto geeft de bal voor. Brasola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giannetta. Giannetta krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Botrini probeert de bal met de borst te controleren. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Botrini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Botrini krijgt een gele kaart. Atabaque is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerardi komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Atabaque rent richting de bal. Atabaque passt de bal zonder na te denken. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Volpino onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gerardi is nu in balbezit. Gerardi met een sublieme pass. Atabaque heeft problemen om de bal te vangen. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Biniaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
papaveri - Cuneo F.C. 1:1

44e minuut.
Giannetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boschesi rent richting de bal. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque geeft een lange en hoge pass. Garibbo springt en kopt de bal. Biniaris bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papaveri 45%, Cuneo F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
papaveri - Cuneo F.C. 1:1

56e minuut.
Jucknischke bereikt de bal nog maar net als eerste. Strangio verovert de bal door een tackle van achteren. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis draait met de bal, schiet en ... Hedwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Cuneo F.C. 1:2

57e minuut.
Isnardi onderschept slim de pass. Isnardi passt de bal zonder na te denken. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis draait met de bal, schiet en ... Hedwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Cuneo F.C. 1:3

60e minuut.
Brasola rent richting de bal. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos met een sublieme pass. Brasola is nu in balbezit. Brasola haalt uit met een fantastische trap. Hedwig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Botrini is nu in balbezit. Gerardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gerardi speelt de bal door. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Biniaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Gigante speelt de bal door. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu passt de bal in één keer door. Boschesi heeft problemen om de bal te vangen. Boschesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Strangio rent richting de bal. Strangio speelt de bal door. Brasola is nu in balbezit. Brasola haalt uit met een fantastische trap. Hedwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Brasola controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Giannetta neemt vlug de vrije trap. Codrescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Atabaque de bal. Atabaque schiet op doel. Biniaris bokst de bal weg.

82e minuut.
Boschesi verovert de bal door een tackle van achteren. Boschesi speelt de bal door. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque schiet op doel. Biniaris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Cuneo F.C. 2:3

85e minuut.
Gigante speelt de bal door. Garibbo rent richting de bal. Garibbo passt de bal met de wreef. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Biniaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papaveri 37%, Cuneo F.C. 63%.
papaveri - Cuneo F.C. 2:3