Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Leghorn Legion Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2093
Leghorn Legion nerassurri
trigun.2 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 56.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


4e minuut.
Massafra is nu in balbezit. Massafra met een sublieme pass. Francescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglietti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Furiosi is nu in balbezit. Corrada onderschept slim de pass. Furiosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furiosi haalt uit met een fantastische trap. Ogliaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - nerassurri 0:1

21e minuut.
Massafra geeft een hoge lob. Selmi heeft problemen om de bal te vangen. Francescotti rent richting de bal. Francescotti draait met de bal, schiet en ... Parolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leghorn Legion - nerassurri 1:1

32e minuut.
Klungelig pakt Bolčánik de bal. Pasi is nu in balbezit. Pasi probeert naar een medespeler te passen. Abbondanzieri rent richting de bal. Abbondanzieri haalt uit met een fantastische trap. Parolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Francescotti is nu in balbezit. Francescotti schiet op doel. Parolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - nerassurri 2:1

35e minuut.
Memmoli geeft de bal voor. Quaglietti rent richting de bal. Quaglietti speelt de bal door. Francescotti heeft problemen om de bal te vangen. Francescotti schiet op doel. Parolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 45%, nerassurri 55%.
Leghorn Legion - nerassurri 2:1

50e minuut.
Isaia verovert de bal door een tackle van achteren. Isaia geeft een lange en hoge pass. Francescotti kopt de bal weg. Abbondanzieri is nu in balbezit. Abbondanzieri draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Massafra passt de bal met de wreef. Daar is Pasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasi probeert naar een medespeler te passen. Abbondanzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondanzieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Isaia kopt de bal weg. Pasi is nu in balbezit. Pasi met een sublieme pass. Abbondanzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondanzieri geeft een hoge lob. Paal! Francescotti rent richting de bal. Nicoletti onderschept slim de pass. Quaglietti rent richting de bal. Quaglietti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sabatier met een sublieme pass. Orav is nu in balbezit. Orav passt de bal met de wreef. Bolčánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolčánik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leghorn Legion - nerassurri 2:2

65e minuut.
Corrada geeft een lange en hoge pass. Previti heeft problemen om de bal te vangen. Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglietti haalt uit met een fantastische trap. Nicoletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - nerassurri 3:2

67e minuut.
Massafra geeft een lange en hoge pass. Abbondanzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicoletti. Nicoletti krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Orav controleert de bal met de borst. Memmoli rent richting de bal. Memmoli met een sublieme pass. Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglietti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglietti geeft een lange en hoge pass. Daar is Nicoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbondanzieri is nu in balbezit. Abbondanzieri draait met de bal, schiet en ... Parolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quaglietti met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Previti de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Memmoli neemt de hoekschop. Francescotti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sabatier geeft de bal voor. Corrada kopt de bal weg. Orav met een sublieme pass. Furiosi rent richting de bal. Furiosi schiet op doel. Ogliaro bokst de bal weg.

87e minuut.
Previti onderschept slim de pass. Previti passt de bal zonder na te denken. Manuszewski speelt de bal door. Orav rent richting de bal. Orav haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 42%, nerassurri 58%.
Leghorn Legion - nerassurri 3:2