Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa Ruffy F.C.
cin new Tactiek 41 no open
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
71 gemiddelde waardering 67.3
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Quang Hải passt de bal met de wreef. Loch rent richting de bal. Loch passt de bal met de wreef. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. Colombo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Loch heeft problemen om de bal te vangen. Papała verovert de bal door een tackle van achteren. Papała draait met de bal, schiet en ... Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Ruffy F.C. 0:1

20e minuut.
Šidlo speelt de bal door. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski passt de bal in één keer door. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Siemieniec passt de bal in één keer door. Balzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini onderschept slim de pass. Balzarini haalt uit met een fantastische trap. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šidlo speelt de bal door. Giacometti rent richting de bal. Vallenilla begaat een overtreding. Vallenilla krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Onderko verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti is nu in balbezit. Malitka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giacometti raakt geblesseerd tijdens het duel. Broczkowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Hüter is nu in balbezit. Hüter passt de bal zonder na te denken. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec geeft een hoge lob. Papała krijgt zijn hoofd ertegen. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Patola met een sublieme pass. Malitka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas geeft een lange en hoge pass. Balzarini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Ruffy F.C. 0:2

41e minuut.
Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola met een sublieme pass. Hüter met een sublieme pass. Cabezas rent richting de bal. Cabezas geeft een lange en hoge pass. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 57%, Ruffy F.C. 43%.
MKS Mokotów Warszawa - Ruffy F.C. 0:2

49e minuut.
Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải passt de bal met de wreef. Broczkowski rent richting de bal. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Colombo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Siemieniec met de inworp. Plachta is nu in balbezit. Balzarini verovert de bal door een tackle van achteren. Balzarini geeft de bal voor. Papała springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Giacometti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rodallega komt het veld opgelopen. Jeričević komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bonnevier passt de bal zonder na te denken. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch passt de bal in één keer door. Šidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Siemieniec rent richting de bal. Siemieniec passt de bal zonder na te denken. Balzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini haalt uit met een fantastische trap. Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Ruffy F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 48%, Ruffy F.C. 52%.
MKS Mokotów Warszawa - Ruffy F.C. 0:3