Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa teresina city bulls
CinCinSL Tactiek 5-2-3
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
69.6 gemiddelde waardering 64.7
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Leonidis passt de bal met de wreef. Loch is nu in balbezit. Loch passt de bal met de wreef. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Šidlo passt de bal met de wreef. Leonidis geeft de bal voor. Linhares is nu in balbezit. Broczkowski onderschept slim de pass. Broczkowski schiet op doel. Lamouchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Myllykoski kopt de bal weg. Daar is Suárez Betancort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deyna is nu in balbezit. Suárez Betancort onderschept slim de pass. Suárez Betancort haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Plachta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barroso is nu in balbezit. Libonatti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Libonatti krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Aliwenkura rent richting de bal. Aliwenkura geeft de bal voor. Suárez Betancort rent richting de bal. Suárez Betancort draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - teresina city bulls 0:1

24e minuut.
Šidlo passt de bal zonder na te denken. Leonidis rent richting de bal. Leonidis met een sublieme pass. Giacometti heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti schiet op doel. Lamouchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Šidlo passt de bal met de wreef. Giacometti is nu in balbezit. Linhares verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski onderschept slim de pass. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Văn Phương met een sublieme pass. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso passt de bal in één keer door. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Betancort haalt uit met een fantastische trap. Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Broczkowski met een sublieme pass. Leonidis is nu in balbezit. Leonidis passt de bal in één keer door. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Verkammen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Leonidis is nu in balbezit. Leonidis geeft een hoge lob. Giacometti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 42%, teresina city bulls 58%.
MKS Mokotów Warszawa - teresina city bulls 0:1

49e minuut.
Chacón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Loch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Mokotów Warszawa - teresina city bulls 1:1

72e minuut.
Verkammen speelt de bal door. Suárez Betancort heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loch. Loch krijgt een gele kaart. Suárez Betancort raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Suárez Betancort kan niet meer verder spelen. Delgado komt het veld opgelopen. Văn Phương met een snel genomen vrije trap. Myllykoski kopt de bal weg. Šidlo speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Plachta geeft een hoge lob. Libonatti heeft problemen om de bal te vangen. Libonatti passt de bal zonder na te denken. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Lamouchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 45%, teresina city bulls 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Mokotów Warszawa - teresina city bulls 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

102e minuut.
Libonatti geeft een hoge lob. Broczkowski kopt de bal weg. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 25%, teresina city bulls 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Mokotów Warszawa - teresina city bulls 1:1

106e minuut.
Loch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Plachta de bal. Plachta speelt de bal door. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

117e minuut.
Aliwenkura kopt de bal weg. Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - teresina city bulls 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 45%, teresina city bulls 55%.
MKS Mokotów Warszawa - teresina city bulls 1:2