Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cristian Abel Amato
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1579
Cuartetero CROWS FC
343 ff Tactiek SS2
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 32.9
good Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Der Ohanessian geeft een hoge lob. Newbery rent richting de bal. D’Arienzo speelt de bal door. Cheuquian rent richting de bal. Cheuquian haalt uit met een fantastische trap. Nketiah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Galochkin probeert naar een medespeler te passen. Colil is nu in balbezit. Colil geeft een lange en hoge pass. D’Arienzo krijgt zijn hoofd ertegen. Nketiah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - CROWS FC 1:0

14e minuut.
Strobietto geeft de bal voor. Slowly geeft de bal voor. Melgarejo speelt de bal door. Der Ohanessian bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Ohanessian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Chambers speelt de bal door. Kingdom rent richting de bal. Galochkin verovert de bal door een tackle van achteren. Mortimer is nu in balbezit. Mortimer schiet op doel. Wicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Galochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Colil bereikt de bal nog maar net als eerste. Colil speelt de bal door. D’Arienzo is nu in balbezit. D’Arienzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kingdom is nu in balbezit. Melgarejo onderschept slim de pass. Melgarejo geeft de bal voor. Cheuquian rent richting de bal. Cheuquian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Der Ohanessian rent richting de bal. Der Ohanessian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Menin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colil is nu in balbezit. Colil probeert naar een medespeler te passen. Der Ohanessian bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Ohanessian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuartetero 49%, CROWS FC 51%.
Cuartetero - CROWS FC 1:0

56e minuut.
Der Ohanessian met een sublieme pass. Newbery rent richting de bal. Newbery geeft een hoge lob. Cheuquian is nu in balbezit. Cheuquian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Newbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Newbery geeft een lange en hoge pass. D’Arienzo is nu in balbezit. D’Arienzo schiet op doel. Erdemsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - CROWS FC 2:0

68e minuut.
Der Ohanessian bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemsoy speelt de bal door. Pashkus met een sublieme pass. Menin heeft problemen om de bal te vangen. Menin geeft een lange en hoge pass. Nketiah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Newbery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Der Ohanessian rent richting de bal. Der Ohanessian speelt de bal door. Cheuquian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuquian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Galochkin probeert naar een medespeler te passen. Newbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Ohanessian bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Ohanessian passt de bal in één keer door. Cheuquian is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuartetero 49%, CROWS FC 51%.
Cuartetero - CROWS FC 2:0