Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Abu Simbel Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9555
Nubian Bleach
4-3-3 Tactiek tuty Fruty
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Poleksić probeert naar een medespeler te passen. Tridente is nu in balbezit. Tridente geeft een hoge lob. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Ferrat geeft de bal voor. Şamlı kopt de bal weg. Tridente speelt de bal door. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer draait met de bal, schiet en ... Socci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - Bleach 0:1

7e minuut.
Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Ferrat heeft problemen om de bal te vangen. da Silva Rosa geeft een hoge lob. Resa is nu in balbezit. Resa haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Buitenspel voor Ţânţar. Goede buitenspelval van de verdediging. Iordãnescu neemt vlug de vrije trap. Wheeler kopt de bal weg. Poleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleksić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Lasek verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrat speelt de bal door. Ciortea heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tridente bereikt de bal nog maar net als eerste. Tridente geeft een lange en hoge pass. Wheeler rent richting de bal. Wheeler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - Bleach 0:2

31e minuut.
Graffite raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hessel komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Poleksić passt de bal in één keer door. Dalheimer rent richting de bal. Tridente bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
da Silva Rosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Brönnimann de bal. Tridente verovert de bal door een tackle van achteren. Tridente haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - Bleach 0:3

43e minuut.
Brönnimann onderschept slim de pass. Dalheimer is nu in balbezit. Rudnicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rudnicki krijgt een gele kaart. Dalheimer raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Poleksić neemt zijn aanloop. Socci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 60%, Bleach 40%.
Nubian - Bleach 0:3

50e minuut.
Daar is Hessel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Resa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hessel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Resa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ţânţar neemt de penalty, wat een uithaal! Holmqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Resa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bodea komt het veld opgelopen. Cinpoeru komt het veld opgelopen. Diomède komt het veld opgelopen. Piast komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Wheeler geeft een hoge lob. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tridente geeft een lange en hoge pass. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferrat krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Cinpoeru passt de bal in één keer door. Iordãnescu rent richting de bal. Ţânţar onderschept slim de pass. da Silva Rosa is nu in balbezit. da Silva Rosa geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Resa rent richting de bal. Resa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - Bleach 1:3

75e minuut.
Theodorescu rent richting de bal. Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu is nu in balbezit. Ţânţar rent richting de bal. Ţânţar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Diomède raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dincă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 41%, Bleach 59%.
Nubian - Bleach 1:3