Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MFK K0ŠICE Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14431
MFK K0ŠICE FC Majko
Attack Tactiek press
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 36.1
matig Schieten goed
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Taláš passt de bal zonder na te denken. Bettis geeft een lange en hoge pass. Migal kopt de bal weg. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič schiet op doel. Kubishin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Taláš verovert de bal door een tackle van achteren. Taláš probeert naar een medespeler te passen. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - FC Majko 0:1

18e minuut.
Daar is Štofej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štofej met een sublieme pass. Frankovič rent richting de bal. Frankovič schiet op doel. Kubishin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hricko kopt de bal weg. Frankovič heeft problemen om de bal te vangen. Hrbal begaat een overtreding. Frankovič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hricko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Štofej is nu in balbezit. Migal bereikt de bal nog maar net als eerste. Migal passt de bal zonder na te denken. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Jacenčák is nu in balbezit. Ďurček verovert de bal door een tackle van achteren. Ďurček probeert naar een medespeler te passen. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chavsták kopt de bal weg. Kercho controleert de bal met de borst. Kercho speelt de bal door. Frankovič rent richting de bal. Frankovič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Migal verovert de bal door een tackle van achteren. Migal passt de bal met de wreef. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chavsták de bal onder controle te krijgen. Kubishin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK K0ŠICE 62%, FC Majko 38%.
MFK K0ŠICE - FC Majko 0:1

49e minuut.
Hrbal speelt de bal door. Taláš bereikt de bal nog maar net als eerste. Taláš passt de bal met de wreef. Frankovič rent richting de bal. Frankovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kubishin met een harde bal richting middenveld. Taláš kopt de bal weg. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič haalt uit met een fantastische trap. Kubishin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Hrbal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hricko. Hrbal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrbal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Guľáš de bal. Jacenčák rent richting de bal. Jacenčák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ďurček passt de bal in één keer door. Hrbal rent richting de bal. Hrbal speelt de bal door. Koncový bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncový geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Koncový passt de bal in één keer door. Ďurček speelt de bal door. Frankovič rent richting de bal. Frankovič draait met de bal, schiet en ... Kubishin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Dunkal speelt de bal door. Koncový rent richting de bal. Koncový passt de bal met de wreef. Dunkal rent richting de bal. Dunkal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hricko passt de bal met de wreef. Frankovič rent richting de bal. Frankovič met een sublieme pass. Migal bereikt de bal nog maar net als eerste. Migal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - FC Majko 0:2

87e minuut.
Inworp. Hricko met de inworp. Hrbal rent richting de bal. Frankovič verovert de bal door een tackle van achteren. Frankovič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - FC Majko 0:3

89e minuut.
Chavsták geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štofej met de inworp. Migal controleert de bal met de borst. Migal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK K0ŠICE 60%, FC Majko 40%.
MFK K0ŠICE - FC Majko 0:3