Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Weisse Wiese Ropica ARena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11764
LZS Jutrzenka Ropica Polska Inter Mediolan FDP
lol2 Tactiek INTER IV
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 46.6
zeer goed Schieten goed
formidabel Passen solide
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Kasowski passt de bal in één keer door. Crawford rent richting de bal. Crawford passt de bal met de wreef. Kruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszecki speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Prałat trapt de bal weg. Krupa kopt de bal weg. Szőnyi rent richting de bal. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lombardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Zakrzewski geeft een hoge lob. Inworp. Crawford met een snelle inworp. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Halker probeert naar een medespeler te passen. Kuś speelt de bal door. Daar is Rêgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szőnyi onderschept slim de pass. Szőnyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kujanpää rent richting de bal. Crawford rent richting de bal. Crawford probeert naar een medespeler te passen. Gándara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gándara draait met de bal, schiet en ... Prałat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Szőnyi met een sublieme pass. Kujanpää is nu in balbezit. Kujanpää speelt de bal door. Karpów rent richting de bal. Karpów haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford passt de bal in één keer door. Karpów heeft problemen om de bal te vangen. Karpów schiet op doel. Lombardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Inter Mediolan FDP 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 46%, Inter Mediolan FDP 54%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Inter Mediolan FDP 1:0

46e minuut.
Przewoźnik komt het veld opgelopen. Djorkaeff komt het veld opgelopen. Garas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lutz passt de bal in één keer door. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford speelt de bal door. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kuś met een sublieme pass. Koprivica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karpów. Karpów krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kasowski rent richting de bal. Krupa onderschept slim de pass. Krupa probeert naar een medespeler te passen. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Szőnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Crawford rent richting de bal. Crawford probeert naar een medespeler te passen. Wiatrowski is nu in balbezit. Przewoźnik bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kuś is nu in balbezit. Kuś geeft een hoge lob. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów haalt uit met een fantastische trap. Garas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Inter Mediolan FDP 2:0

60e minuut.
Kujanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujanpää passt de bal zonder na te denken. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi draait met de bal, schiet en ... Garas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Crawford is nu in balbezit. Crawford geeft een hoge lob. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa is nu in balbezit. Krupa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Inter Mediolan FDP 3:0

67e minuut.
Zakrzewski kopt de bal weg. Przewoźnik rent richting de bal. Przewoźnik passt de bal zonder na te denken. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Krupa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Crawford de bal. Crawford speelt de bal door. Karpów is nu in balbezit. Karpów haalt uit met een fantastische trap. Garas bokst de bal weg.

86e minuut.
Karpów kopt de bal weg. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. Garas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Inter Mediolan FDP 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 39%, Inter Mediolan FDP 61%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Inter Mediolan FDP 4:0