Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion Miejski w Mielcu
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3916
FKS STAL MIELEC** Oliver Klube
biała skóra auuu Tactiek Breanna Barbara
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 49.1
excellent Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Ávila passt de bal met de wreef. van Rijn rent richting de bal. van Rijn met een sublieme pass. Klungelig pakt Tywonek de bal. Tywonek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tywonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavrič. Andideri roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Andideri kan niet meer verder spelen. Hoàng Huy komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Tywonek met een sublieme pass. Gavrič verovert de bal door een tackle van achteren. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn geeft een lange en hoge pass. Artinyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Jabá kopt de bal weg. Rodríguez Alvarado is nu in balbezit. Met opzet legt Bosek zijn tegenspeler op de grond. Bosek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 34%, Oliver Klube 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKS STAL MIELEC** - Oliver Klube 0:0

54e minuut.
Hojnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ondříček probeert naar een medespeler te passen. Peeters kopt de bal weg. Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Rodríguez Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Haldimann geeft de bal voor. van Rijn kopt de bal weg. Gavrič heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Dāboliņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Oliver Klube 1:0

62e minuut.
Googlegol is nu in balbezit. Googlegol passt de bal met de wreef. Haldimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik verovert de bal door een tackle van achteren. Hojnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aguzzi rent richting de bal. Aguzzi geeft de bal voor. Ávila probeert de bal met de borst te controleren. Tywonek is nu in balbezit. Tywonek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
van Rijn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Artinyan de bal. Tywonek met een sublieme pass. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 37%, Oliver Klube 63%.
FKS STAL MIELEC** - Oliver Klube 1:0