Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: IFK Söding Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2237
IFK Söding Arselona AC
coxi Tactiek 352
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 35.4
solid Schieten good
good Passen average
average Verdedigen solid


9e minuut.
Merihovi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zavoyovsky met de inworp. Otxoa López bereikt de bal nog maar net als eerste. Otxoa López geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zachacz rent richting de bal. Zachacz passt de bal zonder na te denken. Wutte rent richting de bal. Peräkorpi onderschept slim de pass. Peräkorpi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Merihovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Otxoa López verovert de bal door een tackle van achteren. Otxoa López speelt de bal door. Thorn is nu in balbezit. Thorn haalt uit met een fantastische trap. Ylimäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Must passt de bal met de wreef. Ragul rent richting de bal. Ragul passt de bal in één keer door. Thorn is nu in balbezit. Thorn schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Must passt de bal met de wreef. Rutgersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutgersson geeft de bal voor. Thorn rent richting de bal. Thorn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Arselona AC 1:0

44e minuut.
Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Otxoa López bereikt de bal nog maar net als eerste. Otxoa López passt de bal in één keer door. Thorn is nu in balbezit. Thorn schiet op doel. Ylimäki bokst de bal weg. Paakkala heeft problemen om de bal te vangen. Thorn is nu in balbezit. Thorn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 38%, Arselona AC 62%.
IFK Söding - Arselona AC 1:0

47e minuut.
Merihovi geeft een lange en hoge pass. Gerardo heeft problemen om de bal te vangen. Peräkorpi speelt de bal door. Hauki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Merihovi geeft de bal voor. Inworp. Zavoyovsky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lira is nu in balbezit. Lira geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Zachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lira verovert de bal door een tackle van achteren. Lira speelt de bal door. Thorn rent richting de bal. Thorn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lira passt de bal met de wreef. Otxoa López rent richting de bal. Otxoa López passt de bal zonder na te denken. Zavoyovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavoyovsky geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thorn is nu in balbezit. Thorn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Arselona AC 2:0

75e minuut.
Must rent richting de bal. Zavoyovsky onderschept slim de pass. Zavoyovsky met een sublieme pass. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ragul probeert naar een medespeler te passen. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paakkala rent richting de bal. Otxoa López is nu in balbezit. Otxoa López schiet op doel. Ylimäki bokst de bal weg.

85e minuut.
Hovi speelt de bal door. Peräkorpi met een sublieme pass. Lira speelt de bal door. Otxoa López rent richting de bal. Otxoa López draait met de bal, schiet en ... Ylimäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 37%, Arselona AC 63%.
IFK Söding - Arselona AC 2:0