Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los Biancos Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8150
Los Biancos New Fiorentina
2-l8-4-db8-M8 Tactiek 5 3 2
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 47.5
formidable Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Öykün speelt de bal door. Dubljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubljević geeft de bal voor. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. Ćosić bokst de bal weg.

7e minuut.
Öykün geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dubljević geeft een lange en hoge pass. Stampone rent richting de bal. Stampone haalt uit met een fantastische trap. Marquès probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Öykün verovert de bal door een tackle van achteren. Öykün geeft een hoge lob. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. Ćosić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - New Fiorentina 1:0

12e minuut.
Stampone speelt de bal door. Dubljević rent richting de bal. Lozančić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lozančić krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Öykün speelt de bal door. Stampone is nu in balbezit. Stampone met een sublieme pass. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén draait met de bal, schiet en ... Ćosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Stojanović verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanović speelt de bal door. Pisecki kan de bal niet met de borst controleren. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu draait met de bal, schiet en ... Ćosić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Pisecki rent richting de bal. Stampone onderschept slim de pass. Stampone probeert naar een medespeler te passen. Dubljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubljević geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öykün met een snelle inworp. Draško rent richting de bal. Buhoiu onderschept slim de pass. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. Ćosić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Dubljević onderschept slim de pass. Dubljević passt de bal zonder na te denken. Stampone met een sublieme pass. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ladan is nu in balbezit. Kulczycki onderschept slim de pass. Szulc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulczycki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kulczycki kan niet meer verder spelen. del Valle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Biancos 36%, New Fiorentina 64%.
Los Biancos - New Fiorentina 1:0

46e minuut.
Claudiano komt het veld opgelopen. Paa komt het veld opgelopen. Cetner komt het veld opgelopen. Cvetković komt het veld opgelopen. Epner komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Claudiano geeft de bal voor. Buhoiu rent richting de bal. Stojanović begaat een overtreding. Stojanović krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Buhoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buhoiu wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Draško de bal onder controle te krijgen. Stampone rent richting de bal. Stampone geeft een lange en hoge pass. Cetner maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - New Fiorentina 2:0

53e minuut.
Cetner geeft een lange en hoge pass. Claudiano rent richting de bal. Claudiano passt de bal in één keer door. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - New Fiorentina 3:0

59e minuut.
Dobrilă onderschept slim de pass. Dobrilă speelt de bal door. Claudiano is nu in balbezit. Claudiano geeft een lange en hoge pass. Cetner kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Claudiano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

68e minuut.
del Valle heeft problemen om de bal te vangen. del Valle probeert naar een medespeler te passen. Stampone met een sublieme pass. Cetner is nu in balbezit. Cetner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ladan is nu in balbezit. del Valle rent richting de bal. del Valle passt de bal met de wreef. Cetner is nu in balbezit. Cetner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pisecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner onderschept slim de pass. Met opzet legt Pihler zijn tegenspeler op de grond. Cetner moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cetner kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Biancos 30%, New Fiorentina 70%.
Los Biancos - New Fiorentina 3:0