Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Drammen Club Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5362
LP Amanita
LP22 Tactiek Milky
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
40 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten excellent
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Coval rent richting de bal. Coval geeft een hoge lob. Nanquan heeft problemen om de bal te vangen. Nanquan geeft een lange en hoge pass. Coval springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Belicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belicov geeft de bal voor. Coval is nu in balbezit. Coval schiet op doel. Kondratski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Nanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nanquan de bal. Nanquan speelt de bal door. Coval is nu in balbezit. Coval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LP - Amanita 0:1

17e minuut.
Klavan neemt vlug de vrije trap. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Madrigal zijn tegenspeler op de grond. Madrigal krijgt een gele kaart. Altsepp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarapuu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Anghelache is nu in balbezit. Anghelache probeert naar een medespeler te passen. Belicov rent richting de bal. Belicov passt de bal met de wreef. Nanquan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coval is nu in balbezit. Coval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LP - Amanita 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Culincă de bal. Lohk rent richting de bal. Culincă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Culincă krijgt een gele kaart. Belicov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogoşevschi komt het veld opgelopen. Demirchyan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bogoşevschi rent richting de bal. Bogoşevschi geeft een hoge lob. Coval is nu in balbezit. Coval draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bogoşevschi is nu in balbezit. Bogoşevschi speelt de bal door. Tabares speelt de bal door. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Coval is nu in balbezit. Coval passt de bal in één keer door. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LP - Amanita 0:3

33e minuut.
Viil probeert naar een medespeler te passen. Tabares met een sublieme pass. Nanquan rent richting de bal. Nanquan geeft een lange en hoge pass. Coval maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nanquan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nanquan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanquan met een sublieme pass. Colledan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colledan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Colledan passt de bal met de wreef. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache geeft een hoge lob. Nanquan rent richting de bal. Nanquan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LP 75%, Amanita 25%.
LP - Amanita 0:3

46e minuut.
Rajzer komt het veld opgelopen. Devaux komt het veld opgelopen. Gacka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Tabares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapuu rent richting de bal. Tabares verovert de bal door een tackle van achteren. Tabares geeft een hoge lob. Anghelache maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LP - Amanita 0:4

51e minuut.
Gacka kopt de bal weg. Kondratski met een sublieme pass. Madrigal kopt de bal weg. Bogoşevschi rent richting de bal. Bogoşevschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Nanquan geeft een lange en hoge pass. Anghelache kopt de bal weg. Gacka is nu in balbezit. Gacka draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Anghelache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghelache schiet op doel. Kondratski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tabares passt de bal zonder na te denken. Devaux is nu in balbezit. Anghelache probeert naar een medespeler te passen. Gacka is nu in balbezit. Gacka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Madrigal met een snelle inworp. Nanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanquan geeft de bal voor. Klavan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gacka kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Land probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal geeft een hoge lob. Nanquan rent richting de bal. Nanquan draait met de bal, schiet en ... Kondratski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lääts de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LP - Amanita 0:5

73e minuut.
Nanquan rent richting de bal. Nanquan passt de bal zonder na te denken. Devaux met een sublieme pass. Anghelache rent richting de bal. Anghelache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lääts heeft problemen om de bal te vangen. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bogoşevschi met een sublieme pass. Gacka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääts rent richting de bal. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Daar is Nanquan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanquan geeft de bal voor. Lääts is nu in balbezit. Anghelache onderschept slim de pass. Anghelache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anghelache heeft problemen om de bal te vangen. Anghelache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LP - Amanita 0:6

81e minuut.
Nanquan passt de bal in één keer door. Bogoşevschi is nu in balbezit. Bogoşevschi passt de bal in één keer door. Devaux geeft de bal voor. Gacka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Sarapuu is nu in balbezit. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria geeft een hoge lob. Gacka rent richting de bal. Gacka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LP - Amanita 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LP 83%, Amanita 17%.
LP - Amanita 0:7