Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dinamo Tamaseu Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7770
Dinamo Tamaseu Sacalaz Tm
olimpia Tactiek NC
48% Balbezit 52%
10% Spel op eigen helft 90%
51 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten good
good Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Garioni is nu in balbezit. Teřich rent richting de bal. Teřich speelt de bal door. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Rauseo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kalicki geeft een hoge lob. Inworp. Garioni met de inworp. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Teřich met de inworp. Gagatek probeert de bal met de borst te controleren. Gagatek speelt de bal door. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suárez Castilla zal de hoekschop nemen. Mandir maakt een snoekduik en kopt de bal. Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mandir rent richting de bal. Mandir draait met de bal, schiet en ... Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 1:0

16e minuut.
Daar is Teřich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teřich speelt de bal door. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Rauseo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Garioni verovert de bal door een tackle van achteren. Fruschi is nu in balbezit. Fruschi speelt de bal door. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 2:0

19e minuut.
Mandir rent richting de bal. Mandir passt de bal zonder na te denken. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 3:0

21e minuut.
Pokos heeft problemen om de bal te vangen. Pokos geeft een lange en hoge pass. Şuteu heeft problemen om de bal te vangen. Mandir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandir speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gagatek probeert naar een medespeler te passen. Fruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruschi probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu schiet op doel. Rauseo bokst de bal weg.

26e minuut.
Pielorz met een sublieme pass. Fruschi rent richting de bal. Fruschi probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Rauseo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Teřich probeert naar een medespeler te passen. Suárez Castilla met een sublieme pass. Daar is Nəsiboğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu schiet op doel. Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 4:0

29e minuut.
Fruschi is nu in balbezit. Fruschi speelt de bal door. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 5:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teřich met een sublieme pass. Daar is Nəsiboğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Fruschi kan de bal niet met de borst controleren. Fruschi met een sublieme pass. Mandir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandir schiet op doel. Rauseo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fruschi speelt de bal door. Klungelig pakt Suárez Castilla de bal. Suárez Castilla probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Inworp. Teřich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fruschi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nəsiboğlu de bal. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Rauseo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mandir rent richting de bal. Mandir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 6:0

36e minuut.
Pokos rent richting de bal. Pokos geeft een hoge lob. Teřich probeert naar een medespeler te passen. Mandir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandir draait met de bal, schiet en ... Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pokos bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teřich neemt de hoekschop. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Mandir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Mandir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandir draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 7:0

43e minuut.
Teřich met de inworp. Fruschi met een sublieme pass. Mandir heeft problemen om de bal te vangen. Mandir draait met de bal, schiet en ... Nəsiboğlu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Rauseo bokst de bal weg. Mandir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 8:0

45e minuut.
Teřich met de inworp. Fruschi controleert de bal met de borst. Fruschi passt de bal met de wreef. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Rauseo bokst de bal weg.

45e minuut.
Gerba passt de bal met de wreef. Şuteu met een sublieme pass. Daar is Pokos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokos geeft de bal voor. Nəsiboğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 10%, Sacalaz Tm 90%.
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 8:0

49e minuut.
Mandir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandir passt de bal zonder na te denken. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 9:0

53e minuut.
Gagatek passt de bal zonder na te denken. Fruschi probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pielorz geeft een lange en hoge pass. Gerba is nu in balbezit. Met opzet legt Gagatek zijn tegenspeler op de grond. Gerba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gerba wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hurt met een harde bal richting middenveld. Suárez Castilla kopt de bal weg. Teřich speelt de bal door. Mandir is nu in balbezit. Mandir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Saginala is nu in balbezit. Saginala speelt de bal door. Gagatek probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu schiet op doel. Rauseo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Mandir passt de bal zonder na te denken. Fruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruschi met een sublieme pass. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel. Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gagatek is nu in balbezit. Gagatek probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 10:0

65e minuut.
Marcão speelt de bal door. Mandir rent richting de bal. Mandir geeft de bal voor. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Teřich rent richting de bal. Teřich passt de bal zonder na te denken. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu schiet op doel. Rauseo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Teřich met de inworp. Mandir probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu schiet op doel. Rauseo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teřich zal de hoekschop nemen. Fruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandir is nu in balbezit. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Rauseo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 11:0

75e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu geeft een lange en hoge pass. Gagatek speelt de bal door. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Suárez Castilla neemt de hoekschop. Mandir rent richting de bal. Mandir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 12:0

80e minuut.
Fərzəliyev passt de bal zonder na te denken. Suárez Castilla probeert naar een medespeler te passen. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu schiet op doel. Rauseo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Teřich met de inworp. Mandir rent richting de bal. Pielorz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mandir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nəsiboğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Suárez Castilla probeert naar een medespeler te passen. Mandir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 13:0

85e minuut.
Teřich met de inworp. Fruschi kan de bal niet met de borst controleren. Fruschi passt de bal in één keer door. Daar is Nəsiboğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Gerba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fruschi met een sublieme pass. Mandir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Fruschi passt de bal in één keer door. Suárez Castilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Castilla passt de bal in één keer door. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Rauseo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruschi verovert de bal door een tackle van achteren. Fruschi speelt de bal door. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu schiet op doel. Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Marcão met een sublieme pass. Pokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokos geeft een lange en hoge pass. Mandir heeft problemen om de bal te vangen. Mandir met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mandir passt de bal zonder na te denken. Suárez Castilla heeft problemen om de bal te vangen. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel. Rauseo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Teřich met een snelle inworp. Fruschi probeert de bal met de borst te controleren. Fruschi speelt de bal door. Nəsiboğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsiboğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 10%, Sacalaz Tm 90%.
Dinamo Tamaseu - Sacalaz Tm 13:0