Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: multiFc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5647
multiFc WKS Wawel Kraków
442 Tactiek Peszel-T
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
28 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 47.1
solid Schieten solid
excellent Passen solid
solid Verdedigen good


5e minuut.
Unmensch is nu in balbezit. Granica onderschept slim de pass. Granica met een sublieme pass. Mansikkamaa rent richting de bal. Mansikkamaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Granica met een sublieme pass. Kobylaniec is nu in balbezit. Mansikkamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Mansikkamaa schiet op doel. Faryński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - WKS Wawel Kraków 1:0

9e minuut.
Drăguş geeft de bal voor. Kąpała kopt de bal weg. Bartołowicz rent richting de bal. Bartołowicz schiet op doel. Faryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - WKS Wawel Kraków 2:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klekowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyhowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati onderschept slim de pass. Oligati geeft de bal voor. Capita bokst de bal weg.

24e minuut.
Montiel geeft de bal voor. Inworp. Kąpała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyhowski geeft een hoge lob. Bartołowicz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Granica speelt de bal door. Mansikkamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansikkamaa onderschept slim de pass. Mansikkamaa schiet op doel. Faryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - WKS Wawel Kraków 3:0

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hannuksela neemt de hoekschop. Bartołowicz rent richting de bal. Bartołowicz schiet op doel. Faryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - WKS Wawel Kraków 4:0

38e minuut.
Tomalak probeert naar een medespeler te passen. Kobylaniec probeert naar een medespeler te passen. Unmensch rent richting de bal. Bartołowicz onderschept slim de pass. Bartołowicz schiet op doel. Faryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Melo speelt de bal door. Quacchero rent richting de bal. Quacchero passt de bal met de wreef. Oligati is nu in balbezit. Oligati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mansikkamaa kopt de bal weg. Bartołowicz rent richting de bal. Montiel rent richting de bal. Bartołowicz onderschept slim de pass. Bartołowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 45%, WKS Wawel Kraków 55%.
multiFc - WKS Wawel Kraków 4:0

46e minuut.
Unmensch is nu in balbezit. Bartołowicz onderschept slim de pass. Bartołowicz probeert naar een medespeler te passen. Mansikkamaa rent richting de bal. Mansikkamaa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - WKS Wawel Kraków 5:0

55e minuut.
Klekowski heeft problemen om de bal te vangen. Hannuksela rent richting de bal. Hannuksela passt de bal met de wreef. Bartołowicz rent richting de bal. Bartołowicz schiet op doel. Faryński bokst de bal weg.

58e minuut.
Oligati rent richting de bal. Wyhowski is nu in balbezit. Met opzet legt Oligati zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Oligati naar de kleedkamers voor een vroege douche. Wyhowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mies zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bartołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartołowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mies speelt de bal door. Granica bereikt de bal nog maar net als eerste. Granica passt de bal met de wreef. Bartołowicz rent richting de bal. Bartołowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tomalak kopt de bal weg. Melo rent richting de bal. Melo geeft een lange en hoge pass. Quacchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quacchero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Drăguş rent richting de bal. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansikkamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Mansikkamaa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Wyhowski is nu in balbezit. Wyhowski passt de bal in één keer door. Kąpała is nu in balbezit. Kąpała geeft de bal voor. Mansikkamaa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mansikkamaa passt de bal in één keer door. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała onderschept slim de pass. Kąpała geeft een hoge lob. Mansikkamaa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kuisma probeert naar een medespeler te passen. Melo speelt de bal door. Quacchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quacchero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Drăguş de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hannuksela probeert naar een medespeler te passen. Granica rent richting de bal. Granica met een sublieme pass. Bartołowicz is nu in balbezit. Bartołowicz schiet op doel. Faryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mansikkamaa rent richting de bal. Mansikkamaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - WKS Wawel Kraków 6:0

87e minuut.
Drăguş speelt de bal door. Klekowski is nu in balbezit. Klekowski geeft een lange en hoge pass. Quacchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quacchero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - WKS Wawel Kraków 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 38%, WKS Wawel Kraków 62%.
multiFc - WKS Wawel Kraków 6:1