Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Raptor Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8367
Raptor Arsenal Prague
rohovka Tactiek oj
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 57.5
weak Schieten average
adequate Passen good
hopeless Verdedigen tragic


2e minuut.
Carrion geeft een lange en hoge pass. Inworp. Struha met de inworp. Kompała is nu in balbezit. Kompała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diviak neemt de hoekschop. Kompała met een sublieme pass. Diviak heeft problemen om de bal te vangen. Diviak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diviak rent richting de bal. Diviak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Diviak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă passt de bal met de wreef. Struha bereikt de bal nog maar net als eerste. Struha haalt uit met een fantastische trap. Hanza bokst de bal weg.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diviak met een snelle inworp. Nicoliţă speelt de bal door. Struha rent richting de bal. Struha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kompała passt de bal met de wreef. Daar is Diviak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kompała rent richting de bal. Kompała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 1:0

38e minuut.
Klungelig pakt Bingowicz de bal. Cherundolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherundolo geeft een lange en hoge pass. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel. Nicoliţă probeert naar een medespeler te passen. Barredo rent richting de bal. Barredo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Costenco komt het veld opgelopen. Fernández Llosa komt het veld opgelopen. Surový komt het veld opgelopen. Szczerbaniuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 31%, Arsenal Prague 69%.
Raptor - Arsenal Prague 1:0

50e minuut.
Struha met een sublieme pass. Diviak is nu in balbezit. Kokorus onderschept slim de pass. Kokorus draait met de bal, schiet en ... Hanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raptor - Arsenal Prague 1:1

52e minuut.
Meuni rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Struha met de inworp. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra draait met de bal, schiet en ... Costenco bokst de bal weg. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra draait met de bal, schiet en ... Costenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Şaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaner speelt de bal door. Bingowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bingowicz schiet op doel. Hanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 1:2

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Costenco niet meer kan verder spelen. Hvalec komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diviak met een snelle inworp. Kompała is nu in balbezit. Kompała haalt uit met een fantastische trap. Hvalec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raptor - Arsenal Prague 2:2

79e minuut.
Diviak met een snelle inworp. Surový rent richting de bal. Surový passt de bal in één keer door. Struha bereikt de bal nog maar net als eerste. Struha schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bingowicz rent richting de bal. Surový met een sublieme pass. Struha bereikt de bal nog maar net als eerste. Struha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 2:3

88e minuut.
Tibenský is nu in balbezit. Tibenský met een sublieme pass. Kompała heeft problemen om de bal te vangen. Piedra rent richting de bal. Piedra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 46%, Arsenal Prague 54%.
Raptor - Arsenal Prague 2:3