Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 22:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: la cancha de la lora
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1565
c.s.e.chalar LZS Dzierżążnia
gen -1 inv Tactiek Sousa
42% Balbezit 58%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 49.1
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Gallego is nu in balbezit. Gallego geeft de bal voor. Epstein kopt de bal weg. Carrara is nu in balbezit. Carrara schiet op doel. Szögedi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego geeft een hoge lob. Epstein kopt de bal weg. Carrara rent richting de bal. Carrara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 1:0

10e minuut.
Carrara rent richting de bal. Epstein is nu in balbezit. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein rent richting de bal. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 2:0

17e minuut.
Preto geeft de bal voor. Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollega geeft de bal voor. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein draait met de bal, schiet en ... Szögedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Echague is nu in balbezit. Carvidón probeert naar een medespeler te passen. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 3:0

34e minuut.
Preto onderschept slim de pass. Preto geeft een lange en hoge pass. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein haalt uit met een fantastische trap. Szögedi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 4:0

37e minuut.
Cerański is nu in balbezit. Cerański geeft een hoge lob. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Carrara is nu in balbezit. Carrara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kollega met een sublieme pass. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara is nu in balbezit. Carrara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Adamski de bal. de Feller rent richting de bal. Epstein verovert de bal door een tackle van achteren. Epstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 45%, LZS Dzierżążnia 55%.
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 5:0

47e minuut.
Răileanu is nu in balbezit. Răileanu geeft een lange en hoge pass. Preto rent richting de bal. Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak haalt uit met een fantastische trap. Cervantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 5:1

51e minuut.
Cerański onderschept slim de pass. Cerański geeft een hoge lob. Gallego heeft problemen om de bal te vangen. Răileanu rent richting de bal. Răileanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Duszak probeert naar een medespeler te passen. del Bosque geeft een hoge lob. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 5:2

58e minuut.
Kollega rent richting de bal. Kollega passt de bal in één keer door. Epstein is nu in balbezit. Epstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 6:2

60e minuut.
Cerański rent richting de bal. Cerański geeft een lange en hoge pass. Kollega kopt de bal weg. Benquet geeft een lange en hoge pass. Epstein krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 7:2

68e minuut.
Duszak passt de bal in één keer door. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque geeft een hoge lob. Frištenský is nu in balbezit. Frištenský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 7:3

69e minuut.
Epstein passt de bal in één keer door. Gallego is nu in balbezit. Gallego probeert naar een medespeler te passen. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu geeft een hoge lob. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gigante do Oeste rent richting de bal. Carvidón onderschept slim de pass. Carvidón passt de bal in één keer door. Daar is Carrara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cerański onderschept slim de pass. Cerański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preto met de inworp. Kollega geeft een hoge lob. Szögedi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 8:3

84e minuut.
Carrara geeft de bal voor. Adamski heeft problemen om de bal te vangen. Epstein is nu in balbezit. Epstein draait met de bal, schiet en ... Szögedi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Kollega verovert de bal door een tackle van achteren. Kollega geeft een hoge lob. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein schiet op doel. Szögedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 9:3

86e minuut.
Gigante do Oeste bereikt de bal nog maar net als eerste. Benquet onderschept slim de pass. Benquet passt de bal zonder na te denken. Epstein rent richting de bal. Epstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 10:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 43%, LZS Dzierżążnia 57%.
c.s.e.chalar - LZS Dzierżążnia 10:3