Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: joel team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3682
joel team Olimpia Capua 2023
gioele1 Tactiek Mine
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 47.4
solid Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Kern raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zygert komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Mougin passt de bal zonder na te denken. Zangrandi is nu in balbezit. Tauchmann speelt de bal door. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sherwood bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korycki. Sherwood is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sherwood zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ortega kopt de bal weg. Zangrandi rent richting de bal. Zangrandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Zangrandi is nu in balbezit. Stawczyk begaat een overtreding. Stawczyk krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pană is nu in balbezit. Pană passt de bal in één keer door. Zangrandi is nu in balbezit. Zangrandi draait met de bal, schiet en ... Tauchmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Olimpia Capua 2023 1:0

27e minuut.
Lekov geeft de bal voor. Prince rent richting de bal. Prince passt de bal met de wreef. Zangrandi is nu in balbezit. Zangrandi draait met de bal, schiet en ... Tauchmann bokst de bal weg.

37e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Barulski is nu in balbezit. Kubiš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubiš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 50%, Olimpia Capua 2023 50%.
joel team - Olimpia Capua 2023 1:0

46e minuut.
Alaba komt het veld opgelopen. Paukszt komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zygert onderschept slim de pass. Zygert geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ortega de bal onder controle te krijgen. Ortega schiet op doel. Tauchmann probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel. Tauchmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Olimpia Capua 2023 2:0

67e minuut.
Pană geeft een lange en hoge pass. Zygert kopt de bal weg. Paukszt speelt de bal door. Korycki rent richting de bal. Stawczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pawełczyk is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Pană legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pană krijgt een gele kaart. Ortega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortega zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tauchmann bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Olimpia Capua 2023 3:0

71e minuut.
Paukszt met een sublieme pass. Stawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk probeert naar een medespeler te passen. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Korycki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miladinović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korycki kopt de bal weg. Breij maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Olimpia Capua 2023 3:1

88e minuut.
Stawczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mougin de bal. Mougin passt de bal zonder na te denken. Kubiš is nu in balbezit. Kubiš geeft de bal voor. Tauchmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zangrandi springt en kopt de bal. Tauchmann probeert wanhopig de bal te grijpen. Surman onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Olimpia Capua 2023 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 53%, Olimpia Capua 2023 47%.
joel team - Olimpia Capua 2023 4:1