Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KAVALLEIROS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7315
KAVALLEIROS Topo Fc
5 jogo Tactiek VASIKOI 3-5-2
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
73.1 gemiddelde waardering 51.4
wonderbaarlijk Schieten solide
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Panousakis kopt de bal weg. Sapounidis is nu in balbezit. Sapounidis met een sublieme pass. Sterescu rent richting de bal. Sterescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Panousakis geeft de bal voor. Daar is Zval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yahya. Yahya krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Zając geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Navas González de bal onder controle te krijgen. Arantes kopt de bal weg. Daar is Sterescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Tanganho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arantes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Răduţă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Arantes is nu in balbezit. Arantes passt de bal met de wreef. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Tanganho trapt de bal weg van het doel. Máriássy kopt de bal weg. Arantes rent richting de bal. Arantes schiet op doel. Tanganho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Arantes rent richting de bal. Arantes passt de bal zonder na te denken. Zając is nu in balbezit. Zając geeft een lange en hoge pass. Sterescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sterescu rent richting de bal. Zając met een sublieme pass. Arantes is nu in balbezit. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Tanganho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - Topo Fc 1:0

26e minuut.
Inworp. Răduţă met een snelle inworp. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając geeft de bal voor. Sterescu springt en kopt de bal. Tanganho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Răduţă met een sublieme pass. Zając rent richting de bal. Zając met een sublieme pass. Klungelig pakt Sterescu de bal. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Tanganho bokst de bal weg.

34e minuut.
Máriássy met de inworp. Răduţă geeft een lange en hoge pass. Zając probeert naar een medespeler te passen. Arantes rent richting de bal. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Tanganho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Zając met een sublieme pass. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu passt de bal in één keer door. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sterescu is nu in balbezit. Sterescu passt de bal met de wreef. Zając heeft problemen om de bal te vangen. Zając geeft een hoge lob. Arantes maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Tanganho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAVALLEIROS 27%, Topo Fc 73%.
KAVALLEIROS - Topo Fc 1:0

46e minuut.
Kutálek met een sublieme pass. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając probeert naar een medespeler te passen. Sterescu rent richting de bal. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Tanganho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Răduţă passt de bal zonder na te denken. Daar is Sterescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Intriago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tanganho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - Topo Fc 2:0

50e minuut.
Perperidis geeft een lange en hoge pass. Sterescu kopt de bal weg. Arantes is nu in balbezit. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Tanganho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - Topo Fc 3:0

55e minuut.
Máriássy probeert de bal met de borst te controleren. Máriássy met een sublieme pass. Rzewuski is nu in balbezit. Sterescu onderschept slim de pass. Sterescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Sterescu de bal. Sterescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Zając de bal. Zając geeft een lange en hoge pass. Arantes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - Topo Fc 4:0

59e minuut.
Sapounidis probeert de bal aan de voet te houden. Intriago bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes begaat een overtreding. Arantes krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając geeft een lange en hoge pass. Panousakis heeft problemen om de bal te vangen. Arantes is nu in balbezit. Arantes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Sterescu is nu in balbezit. Intriago bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu onderschept slim de pass. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Tanganho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Máriássy is nu in balbezit. Máriássy geeft de bal voor. Rzewuski heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Arantes kopt de bal weg. Sterescu is nu in balbezit. Rzewuski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzewuski krijgt een gele kaart. Sterescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Răduţă wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Navas González passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sapounidis de bal. Răduţă speelt de bal door. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Panousakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Máriássy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Răduţă geeft een hoge lob. Arantes krijgt zijn hoofd ertegen. Tanganho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sterescu rent richting de bal. Sterescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - Topo Fc 5:0

81e minuut.
Răduţă met een sublieme pass. Arantes rent richting de bal. Panousakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes onderschept slim de pass. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Tanganho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - Topo Fc 6:0

83e minuut.
Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes onderschept slim de pass. Arantes passt de bal met de wreef. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Tanganho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - Topo Fc 7:0

88e minuut.
Arantes rent richting de bal. Arantes passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Panousakis de bal onder controle te krijgen. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu schiet op doel. Tanganho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAVALLEIROS 26%, Topo Fc 74%.
KAVALLEIROS - Topo Fc 7:0