Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Myself Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3464
FC Sages Los Yebacos
friendly off Tactiek nova1.0d
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 44.7
outstanding Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Zawała geeft de bal voor. Myllynmaa probeert de bal met de borst te controleren. Myllynmaa geeft een lange en hoge pass. Kalmurand heeft problemen om de bal te vangen. Kalmurand draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bochniak neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalmurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand schiet op doel. Bork werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Linárez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bochniak met de inworp. Fernández López is nu in balbezit. Fernández López geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Apalis met een sublieme pass. Bochniak speelt de bal door. Fernández López rent richting de bal. Fernández López geeft een lange en hoge pass. Czwonka springt en kopt de bal. Bork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Linárez onderschept slim de pass. Fernández López met een sublieme pass. Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka rent richting de bal. Czwonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Los Yebacos 1:0

18e minuut.
Kalmurand rent richting de bal. Stafiera speelt de bal door. Kalmurand geeft de bal voor. Czwonka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Szmigiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmigiel probeert naar een medespeler te passen. Linárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand is nu in balbezit. Kalmurand schiet op doel. Bork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Wurzel is nu in balbezit. Wurzel geeft de bal voor. Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz probeert naar een medespeler te passen. Janković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Apalis geeft een hoge lob. Tălpaciu kopt de bal weg. Linárez heeft problemen om de bal te vangen. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Los Yebacos 2:0

30e minuut.
Fernández López verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández López probeert naar een medespeler te passen. Czwonka is nu in balbezit. Czwonka haalt uit met een fantastische trap. Bork probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Los Yebacos 3:0

31e minuut.
Wurzel verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández López onderschept slim de pass. Fernández López speelt de bal door. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Los Yebacos 4:0

32e minuut.
Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu passt de bal zonder na te denken. Czwonka is nu in balbezit. Czwonka schiet op doel. Wurzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Los Yebacos 5:0

35e minuut.
Kalmurand is nu in balbezit. Fernández López is nu in balbezit. Fernández López passt de bal met de wreef. Janković is nu in balbezit. Janković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bochniak met een snelle inworp. Fernández López met een sublieme pass. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka haalt uit met een fantastische trap. Bork maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Los Yebacos 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sages 31%, Los Yebacos 69%.
FC Sages - Los Yebacos 6:0

50e minuut.
Apalis passt de bal met de wreef. Fernández López met een sublieme pass. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ... Bork maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Los Yebacos 7:0

56e minuut.
Szmigiel kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández López de bal. Fernández López met een sublieme pass. Bochniak geeft de bal voor. Czwonka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz geeft de bal voor. Czwonka kopt de bal weg. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bochniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bochniak geeft de bal voor. Stafiera probeert de bal aan de voet te houden. Czwonka is nu in balbezit. Czwonka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Los Yebacos 8:0

70e minuut.
Mienculewicz is nu in balbezit. Mienculewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fernández López de bal. Fernández López geeft een hoge lob. Kalmurand springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bork trapt de bal weg. Trocha met een sublieme pass. Apalis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fresia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Myllynmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Myllynmaa geeft een lange en hoge pass. Daar is Kopistecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bork speelt de bal door. Apalis kopt de bal weg. Fernández López probeert naar een medespeler te passen. Kalmurand heeft problemen om de bal te vangen. Kalmurand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Brzoskowski passt de bal met de wreef. Tălpaciu speelt de bal door. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand draait met de bal, schiet en ... Bork werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Los Yebacos 9:0

85e minuut.
Apalis passt de bal met de wreef. Kalmurand is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Linárez ... Strafschop! Linárez krijgt een gele kaart. Kalmurand is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czwonka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sages 29%, Los Yebacos 71%.
FC Sages - Los Yebacos 9:0