Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eva Maslova Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6764
RSC Rotselaar Griffin Dark
cami Tactiek peper hells R
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 52.9
good Schieten excellent
good Passen solid
average Verdedigen excellent


6e minuut.
Knežević bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncı verovert de bal door een tackle van achteren. Altıncı probeert naar een medespeler te passen. Fahrni heeft problemen om de bal te vangen. Fahrni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doll speelt de bal door. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas passt de bal zonder na te denken. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni draait met de bal, schiet en ... Mitruś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Verheyen onderschept slim de pass. Verheyen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lemoine de bal onder controle te krijgen. Altıncı geeft de bal voor. Saleas krijgt zijn hoofd ertegen. Mitruś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fahrni is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lemoine met een sublieme pass. Daar is Schepers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schepers geeft de bal voor. Foudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Foudal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Fahrni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saleas probeert naar een medespeler te passen. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni haalt uit met een fantastische trap. Mitruś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - Griffin Dark 0:1

27e minuut.
Verheyen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheyen geeft een lange en hoge pass. Altıncı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni rent richting de bal. Fahrni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - Griffin Dark 0:2

28e minuut.
Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepers onderschept slim de pass. Schepers probeert naar een medespeler te passen. Foudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Foudal draait met de bal, schiet en ... Tsutsumi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vantongerloo geeft een hoge lob. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas speelt de bal door. Fahrni rent richting de bal. Fahrni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Schepers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altıncı speelt de bal door. Saleas is nu in balbezit. Saleas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 65%, Griffin Dark 35%.
RSC Rotselaar - Griffin Dark 0:2

55e minuut.
Fahrni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Altıncı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altıncı probeert naar een medespeler te passen. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Altıncı met een sublieme pass. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni met een sublieme pass. Daar is Saleas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saleas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitruś trapt de bal weg. Parsons kopt de bal weg. Klungelig pakt Saleas de bal. Saleas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - Griffin Dark 0:3

90e minuut.
Fahrni passt de bal met de wreef. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen geeft de bal voor. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni haalt uit met een fantastische trap. Mitruś bokst de bal weg. Saleas rent richting de bal. Saleas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 62%, Griffin Dark 38%.
RSC Rotselaar - Griffin Dark 0:3