Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:23
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FC.Hurra Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1736
FC.Hurra SV Sasbachwalden
ABS Tactiek speciala
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Doeltrap. Sipeki trapt de bal weg. Bertrands geeft een lange en hoge pass. Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Champion draait met de bal, schiet en ... Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lenaert passt de bal zonder na te denken. Di Zenso probeert naar een medespeler te passen. Guajajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel. Sipeki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Sáez probeert naar een medespeler te passen. Forejtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Forejtek passt de bal met de wreef. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Blocher de bal. Lenaert is nu in balbezit. Lenaert geeft de bal voor. Maršanić rent richting de bal. Maršanić haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hermaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak is nu in balbezit. Champion geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hermaniuk de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 34%, SV Sasbachwalden 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Hurra - SV Sasbachwalden 0:0

48e minuut.
Forejtek is nu in balbezit. Bertrands verovert de bal door een tackle van achteren. Bertrands probeert naar een medespeler te passen. Lenaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Bertrands kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Maršanić onderschept slim de pass. Maršanić haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Blocher passt de bal zonder na te denken. Merson onderschept slim de pass. Inworp. Forejtek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blocher geeft een hoge lob. Lauck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Xəqani rent richting de bal. Kędra onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Blocher rent richting de bal. Blocher geeft een hoge lob. Šedina is nu in balbezit. Xəqani verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - SV Sasbachwalden 0:1

73e minuut.
Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršanić verovert de bal door een tackle van achteren. Maršanić speelt de bal door. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Merson rent richting de bal. Šedina is nu in balbezit. Šedina geeft de bal voor. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani draait met de bal, schiet en ... Lauck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher probeert naar een medespeler te passen. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Lauck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - SV Sasbachwalden 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 44%, SV Sasbachwalden 56%.
FC.Hurra - SV Sasbachwalden 0:2