Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Schalalalalalalala Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4458
Schalalalalalalala Aufstieg 04
Commando Tactiek Sturm
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 33.7
goed Schieten goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Lahrius is nu in balbezit. Juen is nu in balbezit. Juen passt de bal in één keer door. Haak is nu in balbezit. Haak draait met de bal, schiet en ... Bierwitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Juen met een sublieme pass. Klungelig pakt Jasker de bal. Pacher is nu in balbezit. Pacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Aufstieg 04 1:0

9e minuut.
Nonković is nu in balbezit. Nonković speelt de bal door. de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña draait met de bal, schiet en ... Umbach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schalalalalalalala - Aufstieg 04 1:1

10e minuut.
Doeltrap. Bierwitz met een harde bal richting middenveld. Wunderlich met een sublieme pass. Jasker rent richting de bal. Jasker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jasker is nu in balbezit. Jasker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

12e minuut.
Tröger geeft een lange en hoge pass. Firoud heeft problemen om de bal te vangen. Jasker rent richting de bal. Jasker haalt uit met een fantastische trap. Bierwitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Aufstieg 04 2:1

20e minuut.
Tröger rent richting de bal. Tröger passt de bal zonder na te denken. Pacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacher schiet op doel. Bierwitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Aufstieg 04 3:1

21e minuut.
de la Peña rent richting de bal. Pacher begaat een overtreding. de la Peña raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaluza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Faruga heeft problemen om de bal te vangen. de la Peña is nu in balbezit. de la Peña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotysch is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Haak is nu in balbezit. Haak passt de bal met de wreef. Pacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacher draait met de bal, schiet en ... Kaluza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Umbach probeert naar een medespeler te passen. Vergoossen kopt de bal weg. Daar is Lahrius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Peña rent richting de bal. de la Peña haalt uit met een fantastische trap. Umbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 47%, Aufstieg 04 53%.
Schalalalalalalala - Aufstieg 04 3:1

54e minuut.
Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach begaat een overtreding. Haak raakt geblesseerd tijdens het duel. Haak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pacher is nu in balbezit. Pacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Aufstieg 04 4:1

56e minuut.
Jasker kopt de bal weg. Klungelig pakt Wunderlich de bal. Wunderlich geeft een lange en hoge pass. Pacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Schrader geeft een hoge lob. Choupo-Moting kopt de bal weg. Colman is nu in balbezit. Colman geeft een hoge lob. de la Peña krijgt zijn hoofd ertegen. Umbach bokst de bal weg.

69e minuut.
Tröger probeert naar een medespeler te passen. Wunderlich met een sublieme pass. Pacher is nu in balbezit. Haak is nu in balbezit. Haak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Aufstieg 04 5:1

75e minuut.
Umbach met een harde bal richting middenveld. Vergoossen kan de bal niet met de borst controleren. Vergoossen passt de bal zonder na te denken. de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wunderlich verovert de bal door een tackle van achteren. Wunderlich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pacher de bal. Pacher haalt uit met een fantastische trap. Firoud probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jasker passt de bal in één keer door. Pacher rent richting de bal. Tröger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacher rent richting de bal. Pacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seger komt het veld opgelopen. Mauritz komt het veld opgelopen. Suster komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Firoud geeft een lange en hoge pass. Juen kopt de bal weg. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz haalt uit met een fantastische trap. Bierwitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Aufstieg 04 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 44%, Aufstieg 04 56%.
Schalalalalalalala - Aufstieg 04 6:1