Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 16:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Тигр Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4903
Тигр KOSTADINOVAC
pfobnf Tactiek 433 DIAMOND
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Annaert kopt de bal weg. Klungelig pakt Kudajkulov de bal. Edur is nu in balbezit. Kudajkulov is nu in balbezit. Kudajkulov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Osada met een harde bal richting middenveld. Mašek kopt de bal weg. Kudajkulov is nu in balbezit. Kudajkulov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - KOSTADINOVAC 1:0

12e minuut.
Annaert onderschept slim de pass. Annaert met een sublieme pass. Tevenet speelt de bal door. Kudajkulov is nu in balbezit. Kudajkulov haalt uit met een fantastische trap. Osada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev onderschept slim de pass. Olivian geeft de bal voor. Ciuchiţă heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Babarich kopt de bal weg. Vârtejaru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raggi. Raggi krijgt een gele kaart. Vârtejaru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén onderschept slim de pass. Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevenet schiet op doel. Osada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - KOSTADINOVAC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 53%, KOSTADINOVAC 47%.
Тигр - KOSTADINOVAC 2:0

46e minuut.
Živkov komt het veld opgelopen. Nascimbeni komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Babarich probeert de bal met de borst te controleren. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudajkulov schiet op doel. Zalomaev probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Mašek speelt de bal door. Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Živkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tevenet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Mašek geeft een lange en hoge pass. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maturén zijn tegenspeler op de grond. Maturén krijgt een gele kaart. Zalomaev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zalomaev kan niet meer verder spelen. Ivanov komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Živkov speelt de bal door. Nascimbeni rent richting de bal. Režko speelt de bal door. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... Varvarin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Тигр - KOSTADINOVAC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тигр 47%, KOSTADINOVAC 53%.
Тигр - KOSTADINOVAC 2:1