Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lupii Cenusii Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4455
Lupii Cenusii Kimoni
22 Tactiek Ф 4-2-2-2
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 41.1
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Pirilä met een sublieme pass. Merto heeft problemen om de bal te vangen. Merto geeft een lange en hoge pass. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă schiet op doel. Jafar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gurău rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gambardella ... Strafschop! Gurău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bucilă neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jafar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bucilă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kimoni 1:0

10e minuut.
Merto heeft problemen om de bal te vangen. Merto probeert naar een medespeler te passen. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă schiet op doel. Jafar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kimoni 2:0

19e minuut.
Murgu passt de bal met de wreef. Gurău rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bangov ... Strafschop! Bangov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gurău raakt geblesseerd tijdens het duel. Bucilă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kimoni 3:0

20e minuut.
Gambardella probeert naar een medespeler te passen. Bucilă is nu in balbezit. Gurău is nu in balbezit. Gurău draait met de bal, schiet en ... Jafar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand speelt de bal door. Gurău is nu in balbezit. Gurău draait met de bal, schiet en ... Jafar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kimoni 4:0

31e minuut.
Inworp. Merto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirilä met een sublieme pass. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kimoni 5:0

38e minuut.
Merto passt de bal zonder na te denken. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu met een sublieme pass. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Jafar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Murgu met de inworp. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand passt de bal met de wreef. Gurău is nu in balbezit. Gurău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Murgu probeert naar een medespeler te passen. Satılmaz geeft een lange en hoge pass. Adelantado rent richting de bal. Mella verovert de bal door een tackle van achteren. Mella schiet op doel. Pop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 28%, Kimoni 72%.
Lupii Cenusii - Kimoni 5:0

46e minuut.
Murgu speelt de bal door. Ferdinand geeft een hoge lob. Bucilă rent richting de bal. Bucilă schiet op doel. Jafar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kimoni 6:0

47e minuut.
Gurău met een sublieme pass. Ferdinand heeft problemen om de bal te vangen. Ferdinand geeft een lange en hoge pass. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kimoni 7:0

56e minuut.
Tasmagambetov rent richting de bal. Bucilă verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bucilă de bal. Bucilă haalt uit met een fantastische trap. Jafar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Murgu passt de bal in één keer door. Mishin rent richting de bal. Mishin speelt de bal door. Mella is nu in balbezit. Mella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziliani komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pirilä kan de bal niet met de borst controleren. Pirilä met een sublieme pass. Tasmagambetov rent richting de bal. Bucilă verovert de bal door een tackle van achteren. Bucilă draait met de bal, schiet en ... Jafar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă onderschept slim de pass. Bucilă draait met de bal, schiet en ... Jafar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kimoni 8:0

64e minuut.
Pop trapt de bal weg van het doel. Merto kopt de bal weg. Tasmagambetov heeft problemen om de bal te vangen. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă schiet op doel. Jafar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Dalmaz komt het veld opgelopen. Jafar trapt de bal weg van het doel. Merto kopt de bal weg. Ferdinand met een sublieme pass. Bucilă rent richting de bal. Bucilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ferdinand probeert naar een medespeler te passen. Tasmagambetov is nu in balbezit. Bucilă onderschept slim de pass. Bucilă schiet op doel. Jafar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kimoni 9:0

70e minuut.
Murgu passt de bal in één keer door. Gurău rent richting de bal. Met opzet legt Mishin zijn tegenspeler op de grond. Mishin krijgt een gele kaart. Gurău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferdinand zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Tunisiano komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bucilă heeft problemen om de bal te vangen. Tasmagambetov rent richting de bal. Tasmagambetov geeft de bal voor. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada draait met de bal, schiet en ... Pop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Vergilov kopt de bal weg. Mishin is nu in balbezit. Mishin passt de bal zonder na te denken. Daar is Ziliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziliani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pirilä is nu in balbezit. Pirilä passt de bal met de wreef. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Tunisiano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kimoni 10:0

85e minuut.
Merto rent richting de bal. Merto met een sublieme pass. Bucilă rent richting de bal. Bucilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kimoni 11:0

87e minuut.
Ferdinand heeft problemen om de bal te vangen. Ferdinand geeft de bal voor. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău draait met de bal, schiet en ... Tunisiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 30%, Kimoni 70%.
Lupii Cenusii - Kimoni 11:0