Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Augusta Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4565
Augusta Torrazzese
FinoAllaFineATT Tactiek 523 mod-r
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 47.3
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Hanhiniemi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cardozo de bal. Hanhiniemi speelt de bal door. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Krak probeert naar een medespeler te passen. Melaer kopt de bal weg. Tommassini is nu in balbezit. Klungelig pakt Tommassini de bal. Tommassini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Solares met een sublieme pass. Krounaitis geeft een lange en hoge pass. Callejas kopt de bal weg. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta - Torrazzese 1:0

14e minuut.
Cilea passt de bal in één keer door. Melaer is nu in balbezit. Melaer passt de bal in één keer door. Tommassini is nu in balbezit. Tommassini haalt uit met een fantastische trap. Krak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă speelt de bal door. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet haalt uit met een fantastische trap. Krak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta - Torrazzese 2:0

21e minuut.
Melaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaer geeft een hoge lob. Tommassini is nu in balbezit. Tommassini schiet op doel. Krak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta - Torrazzese 3:0

23e minuut.
Callejas is nu in balbezit. Callejas passt de bal met de wreef. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet schiet op doel. Krak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta - Torrazzese 4:0

30e minuut.
Quinteros met een sublieme pass. Tommassini heeft problemen om de bal te vangen. Solares rent richting de bal. Tommassini onderschept slim de pass. Tommassini schiet op doel. Krak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Melaer met een sublieme pass. Callejas probeert naar een medespeler te passen. Szeremet rent richting de bal. Szeremet schiet op doel. Krak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta - Torrazzese 5:0

35e minuut.
Krounaitis geeft een hoge lob. Schifani bereikt de bal nog maar net als eerste. Schifani passt de bal zonder na te denken. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo draait met de bal, schiet en ... Lucarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Cilea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szeremet de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kacprzyk. Kacprzyk krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cilea kopt de bal weg. Lăcustă speelt de bal door. Daar is Szeremet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeremet schiet op doel. Krak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta - Torrazzese 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augusta 35%, Torrazzese 65%.
Augusta - Torrazzese 6:0

48e minuut.
Cardozo passt de bal met de wreef. Hanhiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanhiniemi met een sublieme pass. Shirazi rent richting de bal. Shirazi draait met de bal, schiet en ... Lucarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta - Torrazzese 6:1

52e minuut.
Shirazi passt de bal met de wreef. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi schiet op doel. Lucarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta - Torrazzese 6:2

53e minuut.
Melaer passt de bal in één keer door. Daar is Wodzirej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodzirej geeft een hoge lob. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Krounaitis geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szeremet stond buitenspel. Sedlčanský maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cardozo rent richting de bal. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Solares geeft een lange en hoge pass. Hanhiniemi rent richting de bal. Hanhiniemi passt de bal met de wreef. Shirazi rent richting de bal. Shirazi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta - Torrazzese 6:3

76e minuut.
Callejas rent richting de bal. Callejas probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă geeft een lange en hoge pass. Tommassini rent richting de bal. Tommassini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Quinteros onderschept slim de pass. Quinteros passt de bal met de wreef. Tommassini is nu in balbezit. Tommassini haalt uit met een fantastische trap. Krak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta - Torrazzese 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augusta 53%, Torrazzese 47%.
Augusta - Torrazzese 7:3