Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Custonaci FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1567
Custonaci FC S.s.c. D10S
Test 523 Tactiek Prima guardia
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 43
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen matig


7e minuut.
Saavedra met een snelle inworp. Revoredo rent richting de bal. Revoredo geeft een hoge lob. Walters springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Custonaci FC - S.s.c. D10S 1:0

11e minuut.
Saavedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo passt de bal zonder na te denken. Vaculík rent richting de bal. Vaculík schiet op doel. Valdivieso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Giuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piero verovert de bal door een tackle van achteren. Piero geeft de bal voor. Vaculík is nu in balbezit. Vaculík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Custonaci FC 49%, S.s.c. D10S 51%.
Custonaci FC - S.s.c. D10S 1:0

46e minuut.
Saavedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo geeft een lange en hoge pass. Vaculík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaculík haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso bokst de bal weg. Walters probeert naar een medespeler te passen. Vaculík is nu in balbezit. Vaculík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ruggiu verovert de bal door een tackle van achteren. Urs verovert de bal door een tackle van achteren. Di Seri verovert de bal door een tackle van achteren. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Piero onderschept slim de pass. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo speelt de bal door. Walters rent richting de bal. Walters draait met de bal, schiet en ... Valdivieso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja geeft de bal voor. Pesich is nu in balbezit. Pesich schiet op doel. Krynicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Custonaci FC - S.s.c. D10S 1:1

67e minuut.
Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo geeft een hoge lob. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters draait met de bal, schiet en ... Valdivieso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Custonaci FC - S.s.c. D10S 2:1

78e minuut.
Saavedra kopt de bal weg. Dicannavò heeft problemen om de bal te vangen. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaculík rent richting de bal. Vaculík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Urs heeft problemen om de bal te vangen. Walters is nu in balbezit. Walters passt de bal in één keer door. Vaculík heeft problemen om de bal te vangen. Vaculík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra geeft een lange en hoge pass. Mirabal controleert de bal met de borst. Vaculík is nu in balbezit. Vaculík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pesich kopt de bal weg. Saavedra rent richting de bal. Giuva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Giuva moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Giuva schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Vaculík geeft een hoge lob. Ruggiu rent richting de bal. Ruggiu geeft de bal voor. Revoredo geeft de bal voor. Walters krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo speelt de bal door. Vaculík rent richting de bal. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vaculík rent richting de bal. Vaculík draait met de bal, schiet en ... Valdivieso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Custonaci FC 46%, S.s.c. D10S 54%.
Custonaci FC - S.s.c. D10S 2:1