Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wilital Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5195
Wilital Górnik23 ZDZ
AK 6 c Tactiek nowa 4
62% Balbezit 38%
41% Spel op eigen helft 59%
32 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 33
formidable Schieten adequate
excellent Passen average
very good Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Lasota de bal. Strauber is nu in balbezit. Strauber geeft een hoge lob. Radziusz is nu in balbezit. Radziusz schiet op doel. Lagarde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 1:0

10e minuut.
Šedurskas kopt de bal weg. Finozzo heeft problemen om de bal te vangen. Finozzo geeft een lange en hoge pass. Lu geeft de bal voor. Ponce krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lasota rent richting de bal. Strauber verovert de bal door een tackle van achteren. Strauber geeft een lange en hoge pass. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Lu de bal. Lu passt de bal zonder na te denken. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas schiet op doel. De bal raakt de paal. Radziusz is nu in balbezit. Joković onderschept slim de pass. Joković geeft een lange en hoge pass. Ponce kopt de bal weg. Lagarde bokst de bal weg.

19e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Lu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lu passt de bal met de wreef. Radziusz is nu in balbezit. Radziusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Tacović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een lange en hoge pass. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bodinger de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šedurskas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šedurskas neemt de hoekschop. Radziusz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bodinger de bal. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 2:0

25e minuut.
Radziusz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Krok de bal onder controle te krijgen. Šedurskas is nu in balbezit. Daar is Šedurskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šedurskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Krok rent richting de bal. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce speelt de bal door. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lagarde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Šedurskas passt de bal zonder na te denken. Strauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauber passt de bal in één keer door. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 3:0

31e minuut.
Šedurskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šedurskas speelt de bal door. Radziusz rent richting de bal. Radziusz haalt uit met een fantastische trap. Lagarde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 4:0

32e minuut.
Radziusz rent richting de bal. Radziusz geeft de bal voor. Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap. Lagarde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 5:0

35e minuut.
Lu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lu speelt de bal door. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas schiet op doel. Lagarde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 6:0

39e minuut.
Fišter rent richting de bal. Fišter geeft een lange en hoge pass. Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedurskas geeft de bal voor. Radziusz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Niwiński kopt de bal weg. Tacović met een sublieme pass. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Milczarek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Riedl de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Radziusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radziusz speelt de bal door. Strauber rent richting de bal. Strauber geeft de bal voor. Šedurskas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Šedurskas passt de bal in één keer door. Radziusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šedurskas rent richting de bal. Šedurskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 7:0

45e minuut.
Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Radziusz onderschept slim de pass. Radziusz passt de bal zonder na te denken. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 32%, Górnik23 ZDZ 68%.
Wilital - Górnik23 ZDZ 7:0

47e minuut.
Lu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van den Branden komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden geeft een hoge lob. Daar is Radziusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lagarde maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Šedurskas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 8:0

51e minuut.
Koprowski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Strauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauber passt de bal zonder na te denken. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Radziusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kärp komt het veld opgelopen. Trastowski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ponce haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Lagarde trapt de bal weg van het doel. Tacović rent richting de bal. Tacović geeft een hoge lob. Sold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Strauber passt de bal zonder na te denken. Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal in één keer door. Daar is Šedurskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šedurskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Van den Branden probeert naar een medespeler te passen. Finozzo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sold speelt de bal door. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Lagarde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponce is nu in balbezit. Ponce geeft een lange en hoge pass. Lagarde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Radziusz kopt de bal weg. Trastowski geeft de bal voor. Ponce met een sublieme pass. Klungelig pakt Šedurskas de bal. Šedurskas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 9:0

75e minuut.
Salamoński probeert de bal met de borst te controleren. Tacović geeft een hoge lob. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski draait met de bal, schiet en ... Sold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 9:1

79e minuut.
Strauber rent richting de bal. Strauber met een sublieme pass. Radziusz is nu in balbezit. Radziusz schiet op doel. Lagarde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 10:1

84e minuut.
Kärp kan de bal niet met de borst controleren. Radziusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kärp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kärp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koprowski springt en kopt de bal. Sold bokst de bal weg.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van den Branden met een snelle inworp. Šedurskas is nu in balbezit. Šedurskas schiet op doel. Lagarde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - Górnik23 ZDZ 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 49%, Górnik23 ZDZ 51%.
Wilital - Górnik23 ZDZ 11:1