Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jiul Craiova Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5003
Jiul Craiova Rit Mus
pro5 c Tactiek HOVIRAG
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
36.7 gemiddelde waardering 55.2
average Schieten formidable
average Passen good
adequate Verdedigen very good


19e minuut.
Becaj probeert naar een medespeler te passen. Dobrin kopt de bal weg. de São Januário rent richting de bal. de São Januário haalt uit met een fantastische trap. Becaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Rit Mus 0:1

25e minuut.
Melunovic is nu in balbezit. Melunovic passt de bal zonder na te denken. Piersic geeft een hoge lob. de São Januário is nu in balbezit. de São Januário haalt uit met een fantastische trap. Becaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pescaru geeft de bal voor. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário draait met de bal, schiet en ... Becaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Rit Mus 0:2

38e minuut.
Supka bereikt de bal nog maar net als eerste. Supka geeft een hoge lob. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Becaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Zavrl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrdaković rent richting de bal. Pescaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru schiet op doel. Cadisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Becaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiul Craiova 65%, Rit Mus 35%.
Jiul Craiova - Rit Mus 0:2

46e minuut.
Altınmakas komt het veld opgelopen. Găman komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kernen passt de bal zonder na te denken. Dobrin rent richting de bal. Dobrin geeft een hoge lob. de São Januário is nu in balbezit. de São Januário draait met de bal, schiet en ... Becaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Mecu is nu in balbezit. Mecu geeft een hoge lob. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário draait met de bal, schiet en ... Becaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pescaru passt de bal met de wreef. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário draait met de bal, schiet en ... Becaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Rit Mus 0:3

65e minuut.
bin Mohd Derus probeert naar een medespeler te passen. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru onderschept slim de pass. Pescaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Rit Mus 0:4

72e minuut.
Dobrin geeft een hoge lob. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai begaat een overtreding. de São Januário is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Supka komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pescaru kopt de bal weg. de São Januário rent richting de bal. Găman is nu in balbezit. de São Januário verovert de bal door een tackle van achteren. de São Januário haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pescaru rent richting de bal. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Becaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Rit Mus 0:5

84e minuut.
Găman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pescaru rent richting de bal. Melunovic is nu in balbezit. Pescaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru schiet op doel. Becaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Melunovic speelt de bal door. Zavrl rent richting de bal. de São Januário onderschept slim de pass. de São Januário schiet op doel. Becaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - Rit Mus 0:6

86e minuut.
Klungelig pakt Altınmakas de bal. de São Januário is nu in balbezit. Zavrl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavrl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiul Craiova 61%, Rit Mus 39%.
Jiul Craiova - Rit Mus 0:6